Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mar nimfomania vagy csak sima szex iranti vagyakozas?
Figyelt kérdés
21 eves vagyok.
Gyakorlatilag minden pasit megszereztem akit akartam, sosem finomkodtam.
Nekem teljesen termeszetes az alkalmi kapcsolat, semmi szegyelnivalot nem erzek benne.
Vedekezunk, elvezkedunk.
2020. aug. 18. 17:20
1/10 anonim válasza:
ha nem tudsz kielégülni az a nimfománia és az egy betegség
a magas libidóval NEM keverendő
2/10 anonim válasza:
Ugyan ez vagyok csak pasiban. Miért ne tenném?
3/10 anonim válasza:
Nem, a nimfománia egy pszichés betegség, aminél az ember sosem tud kielégülni és az egész ébren töltött idejére rányomja a bélyegét az emiatt érzett feszültség.
4/10 anonim válasza:
:D
volt egy ilyen csaj ismerősöm, addig jutottunk, hogy már ongyilkossaggal fenyegetőzött, de hát ha nem az esetem, akkor mégis miért dugnek vele? én sem vagyok robot..
6/10 anonim válasza:
Szerintem rendben vagy max kicsit szexkedvelő, jobban mint az átlag
vagy meg mered élni a vágyaid,
én is az vagyok de nem érzem magam betegnek, vagy gáznak,
40F
8/10 anonim válasza:
Engem miért nem találnak meg az ilyen lányok? 🤔
9/10 anonim válasza:
Én is ilyen voltam 21 évesen. Aztán összejöttem a párommal aki lenyugtatott 14 évre. Csak sajnos most megint egy hullámvölgyben vagyok. Ha rámhallgatsz mikor megállapodsz, olyat válassz aki tudja tartani a lépést
10/10 anonim válasza:
attól függ, ha csak pár tucat pasiról van szó, akkor normális vagy.
ha több ezer (minden nap más éveken keresztül), az baljós :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!