Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek nimfomán vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nimfomán vagyok?

Figyelt kérdés
Jobban hianyzik az hogy szexeljek valakivel mint hogy mondjuk mas programokat csinaljak akkor is ha kapcsolatban vagyok es akkor is ha eppen nem. Ez vajon nimfomanianak szamit? Meg akarmennyiszer tudnek szexelni egyhuzamban tehat sose unom meg max ilyen 10perc pihi 🤣

2019. júl. 23. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Én is így vagyok vele, lehet csak annyi hogy nem vagy kielégítve 20/f szedj össze pasi/csajt nem tudom melyik nem vagy:)
2019. júl. 23. 23:10
 2/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok de ne írjatok rám 500an pls🤣 De ki vagyok elegitve rendesen szoval elmegyek meg minden de utana ujra kivanom
2019. júl. 23. 23:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináld újra ameddig jól esik :) mi a probléma?
2019. júl. 23. 23:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Hat hogyha pl egy hetig mar nem szexelek akkor megorulok..ideges vagyok meg ilyenek..de igazabol nem problema csak a kerdes az hogy ez nimfomania vagy micsoda?
2019. júl. 23. 23:15
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
2: Nyugi, majd ha már dolgozol, háztartást vezetsz, gyereket nevelsz, akkor nem lesznek ilyen jellegű “problémáid” 😁😁
2019. júl. 23. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanígy vagyok csak a szarabbik eset nincs partnerem. Csak kívánod a szexet ennyi tedd amíg jól esik.
2019. júl. 23. 23:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Jajj ne aggodjatok arra mindig marad majd idom😅 Remeljuk
2019. júl. 23. 23:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az vagy igen.
2019. júl. 23. 23:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Miert nem értik az emberek, hogy a nimfomania mint fogalom egy mentális betegség, amit kezelni kell, és rohadtul nem ilyen vidáman irkalna ide senki aki tényleg ezzel kuzd. :D Szeretsz szexeli, mint minden egészséges ember, se több se kevesebb.
2019. júl. 24. 00:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nimfomània és szex függőség két külön fogalom!

Hidd csak el, hogy nem olyan jó buli nimfomàniàsnak lenni!

Ez ugyanis egy súlyos pszihiàtriai mentális betegség!

A nimfomàn nő nem tud ki elégülni.

Komoly lelki dolgok vannak a hàttérben.

2019. júl. 24. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!