Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik nimfomán nő? Esetleg Ti azok vagytok?
Létezik és én nem vagyok az xd
19/L
Létezik..de azt TE is tudod hogy ez egy Betegség egy Nimfomániás nőt sose tudsz kielégíteni neki sose elég a szexből. Bármikor bárhol bárkivel.
Ha meg volt az egyik menet már azon agyal hogy legyen a következő.
23N ( Nem szenvedek ebben a betegségben)
Sosem értettem az ilyen kérdéseket. Amikor a kérdező úgy beszél a nimfomániáról, mintha az egy pozitív tulajdonság lenne, valami jó dolog. Holott ez egy súlyos betegség, amit max szinten tartani lehet, de az ilyen nő alkalmatlan a párkapcsolatra. Ha érdekel a téma akkor nézd meg a Nimfomániás 1-2 c. filmet, tökéletesen tükrözi, ezt a betegséget.
Amire te vagy kíváncsi az az, hogy van-e oylan nő akinek nagyobb a szexuális étvágya. Igen, van olyan nő akinek elég magas a libidója, és sokmindenre nyitott stb. Én például ilyen vagyok, de van párom, így kérlek az üzeneteket mellőzzétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!