Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén fogjuk először kipróbálni a prosztata masszázst a párommal. Nem meleg, viszont azt mondta ezt szívesen kipróbálná. Esetleg van valakinek valami tanácsa, mit hogyan csináljak? Nem szeretném, hogy fájjon neki.22/L
Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 22:14
1/3 anonim válasza:
ez engem is érdekelne, egyszer szeretném én is kipróbálni.
sikerűljön jól, sok sikert!
ja és síkositó jó bőven, és lassan finoman először!
2/3 anonim válasza:
sok síkosító, nagyon lassan és finoman, és legyenek meg hozzá a szükséges körülmények (ne zavarjon senkit, engedje el magát stb)
ha ezek megvannak nagyon fogjátok élvezni mindketten!!!
L
3/3 buszter válasza:
Ha elsore nem olyan lesz mint amire szamitottatok akkor se adjatok fel .... tobbszor kell probalkozni ...mire JO lesz :)
tapasztalat :)
es egyetertek az elottem irokkal :)
minnel tobb sikosito annal jobb....
elotte ha nem is csinaltok beontest legalabb jol vegezze el.
Es a HIGENIA fontos... elotte utana fertotleniteni minden eszkozt amit hasznaltok
Sok sikert
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!