Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nimfomán, szexmániás lettem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nimfomán, szexmániás lettem? Vagy csak elkezdtem élni az életem?

Figyelt kérdés
Egyszerre több sexpartnerem van(4pontosabban), izgat hogy mindegyikkel más a szex, az erotika... Viszont úgy érzem kötődök is hozzájuk érzelmileg mindegyikhez másképp... És úgy érzem nem tudnák hűséges lenni ha lenne párkapcsolatom... Ez azért van mert még nem találtam meg az igazit vagy ez már betegség?

2019. jan. 22. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Elvezed az eletet!:) ne aggodj itt ugyis le fognak hurrogni de ne vedd fel :)

28/N

2019. jan. 22. 15:53
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Nekem ez inkább valaminek a hiányát jelzi, valószínűleg szeretethiány. Vagy még nagyon fiatal vagy, és túláradnak a hormonok.
2019. jan. 22. 16:23
 3/5 Spiritrobber ***** válasza:
60%

A nimfomán és a szexmánia nem a partnerek számától függ.

Valószínű, hogy kísérletezel, élvezed az élet örömeit és úgy érzed nem tudsz még elköteleződni.

Ez igy egy korszak ami talán elmúlik egyszer :)

Mivel az ágyadba jár mind úgy gondolom egy bizonyos fokú kötődès szükségszerű és magától értetődő.

Nem hiszem, hogy beteg vagy inkább csak nem tudod mit keresel.

Majd letisztulnak a dolgok. :)

2019. jan. 22. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Az élet kicsit jobban szól a családalapításról, gyereknevelésről, stb.-ról, mintsem arról, amiről ti gondoljátok.
2019. jan. 22. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Húúú ez nagyon durva. Nem sok férfi van aki egyénként(!) ezt bevállalja.

"Viszont úgy érzem kötődök is hozzájuk érzelmileg mindegyikhez másképp" Ez viszont nem a sexkapcsi sajátossága ez már több.

Kérdező!

Azt viszont nem írtad le, hogy mennyi idős vagy. Mert tízenévesen vagy húszas éveid elején ez még változhat. Míg később ez egyre nehezebb lesz.

Meg van ennek azért egy társadalmi megbélyegzettsége is. (Még ha a nimfokat kezdetben meg is mosolyogják, hosszabb távon, reálisan (!) ez inkább szenvedés a partnernek.

2019. márc. 16. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!