Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért lehetek szexmániás,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért lehetek szexmániás, mert kislány koromban sokat játszottam magammal?

Figyelt kérdés
Nos nagyon hamar kezdtem masztizni, már oviban... alváskor is rámszóltak. Emlékszem anyuék is próbáltak leszoktatni, de aztán már csak este csináltam, hogy ne bukjak le. Szinte minden nap csináltam, egyszerűen a napi rutinom részévé vált. Most van párom, akit ugyan így kívánok, napi szinten... igazából naponta háromszor is hagynám neki, de tudom hogy neki a napi 1 bőven elég :D más férfiakra így konkrétan nem vágyom, de a páromra nagyon... apróságok is felizgatnak, pl a lehellete a testemen, a simogatása. Szóval szerintem szexmániás vagyok. Esetleg ez gyökerezhet gyerekkorban?

2018. nov. 26. 23:31
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Nem szexmániás vagy, hanem tejelesen normális, egészséges, boldog párkapcsolatban elő nő..
2018. nov. 26. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Nem vagy szex mániás (nimfomán) megnyugtatlak.

Kicsit tüzesebb vagy mint a többi nő.

Az én párom is ilyen, imádom a temperamentumát, olyan mint egy hurrikán. Szerencsére birom vele az iramot.

A hormonjaid keményen dolgoznak, élvezed az életet. Örülj neki.

2018. nov. 26. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
40%

Hogy én meg nem tudok ilyen nőt kifogni...

Pedig dugnám naponta vagy ötször. -.-

33/F

2018. nov. 26. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi, pontosan ugyan így vagyok vele én is :)
2018. nov. 26. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem vagy az! Ahogy a többiek is írják! Minden egészséges nőnek igénye van a testi kielégülésre! Én férjnél vagyok de minden nap kívánom a férjem! Hála égnek ő sem veti meg a szexet! :))
2018. nov. 27. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanezt kérdeztem énis tegnap, hogy szexmániás vagyok-e, ha minden nap szexelhetnékem van.... de nem. Csupán csak tüzesebbek vagyunk, ahogy írták is.
2018. nov. 27. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!