Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
A sok kislany miert mondja 18centis farokra is h anyira nem nagy? đ
Ha nem is kislĂĄnynĂĄl de Ă©reztem olyat hogy ilyesmi mĂ©rettel azĂ©rt mĂ©g jĂłl jött volna Ășgy 2-3centi plussz Ășgy 20-22centi akĂĄr Ă©s akkor Ă©rtem volna jĂłl el a vĂ©gĂ©t,mert az jĂłval mĂ©lyebben van a mĂ©hszĂĄj alatt.
BĂĄr kĂ©rdĂ©s hogy 18 az a 18.FelĂŒlrĆl nem benyomva mĂ©g lehet a tövĂ©n 2-3centi egy sovĂĄny alaknĂĄl is az 21 hasznĂĄlatban 22re simĂĄn berakod.vagy 16 nak nĂ©z ki de van a tövĂ©n ugye azt 19-20ig.Persze mĂ©rheted alulrĂłl a tövĂ©ig Ășgy van 1cm plusszod de azt egy kĂ©t pĂłzban tudod csak talĂĄn kihasznĂĄlni.Amelyik szĂ©tszakad annak rövid a hĂŒvelye 13körĂŒl vagy nem is kĂvĂĄnja igazĂĄn.
Semmit nem szĂĄmĂt a hossz. Gondoljatok bele, megujjazva is el lehet juttatni egy lĂĄnyt a csĂșcsra. Na most, ha csak egy ujjat veszĂŒnk, az mĂ©g a kisebb pĂ©lĂłkhoz kĂ©pest is kicsi, rĂĄadĂĄsul vĂ©kony is. De ha valaki jĂłl hasznĂĄlja, csodĂĄkra kĂ©pes az ujjĂĄval is. Na Ă©s akkor ezt most vonatkoztassuk ĂĄt egy farokra, ha pont akkora, vagy csak egy picit nagyobb, mint a mutatĂł ujj, akkor azzal mĂĄr lehet mit kezdeni, ha valaki kitartĂł, Ă©s elköteletett a pĂĄrja felĂ©. KĂsĂ©rletezni kell, Ă©s idĆvel lesz egy olyan pĂłz, technika, amivel az adottsĂĄgaink mellett a maximumot tudjuk nyĂșjtani. Csak nem szabad rĂĄgörcsölni, Ă©s nem szabad feladni.
AmĂșgy 12-centitĆl mĂĄr ĂĄtlagos, valamint a tĂșl nagy sokszor mĂ©g rosszabb mint a kicsi. Nekem van olyan haverom, akinek 20centi, Ă©s a csaj azt mondta neki, h bocsi, de ezt Ć inkĂĄbb nem akarja...
Azt sem tudjĂĄk hogy mennyi 18 cm!
Az 5-6 centi vastagsĂĄgĂș farok meg majdnem akkora mint egy baba feje. Ha akkorĂĄt belĂ© tolnĂĄnak akkor szĂ©trepedne a gĂĄtja a segglyukĂĄig.
Az ĂĄtlag pĂ©nisz mĂ©ret hossza 13-16 cm, ĂĄtmĂ©rĆ: 3.5-4 cm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!