KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HeteroszexualitĂĄs » A sok kislany miert mondja...

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

A sok kislany miert mondja 18centis farokra is h anyira nem nagy? 😂

Figyelt kérdés
Kozbe meg ha szembekerulnenek egy olyannal aki tudja is hasznalni szetszakadnanak

2018. mĂĄj. 20. 01:37
 1/8 anonim ***** vĂĄlasza:
33%

Ha nem is kislĂĄnynĂĄl de Ă©reztem olyat hogy ilyesmi mĂ©rettel azĂ©rt mĂ©g jĂłl jött volna Ășgy 2-3centi plussz Ășgy 20-22centi akĂĄr Ă©s akkor Ă©rtem volna jĂłl el a vĂ©gĂ©t,mert az jĂłval mĂ©lyebben van a mĂ©hszĂĄj alatt.

BĂĄr kĂ©rdĂ©s hogy 18 az a 18.FelĂŒlrƑl nem benyomva mĂ©g lehet a tövĂ©n 2-3centi egy sovĂĄny alaknĂĄl is az 21 hasznĂĄlatban 22re simĂĄn berakod.vagy 16 nak nĂ©z ki de van a tövĂ©n ugye azt 19-20ig.Persze mĂ©rheted alulrĂłl a tövĂ©ig Ășgy van 1cm plusszod de azt egy kĂ©t pĂłzban tudod csak talĂĄn kihasznĂĄlni.Amelyik szĂ©tszakad annak rövid a hĂŒvelye 13körĂŒl vagy nem is kĂ­vĂĄnja igazĂĄn.

2018. mĂĄj. 20. 02:14
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Mikor fogja mår fel mindenki hogy nem a hossz a lényeg, hanem a VASTAGSÁG!
2018. mĂĄj. 20. 03:01
 3/8 anonim ***** vĂĄlasza:
24%
Az egyes nagy szakĂ©rtƑ.
2018. mĂĄj. 20. 05:42
 4/8 anonim ***** vĂĄlasza:
79%

Semmit nem szĂĄmĂ­t a hossz. Gondoljatok bele, megujjazva is el lehet juttatni egy lĂĄnyt a csĂșcsra. Na most, ha csak egy ujjat veszĂŒnk, az mĂ©g a kisebb pĂ©lĂłkhoz kĂ©pest is kicsi, rĂĄadĂĄsul vĂ©kony is. De ha valaki jĂłl hasznĂĄlja, csodĂĄkra kĂ©pes az ujjĂĄval is. Na Ă©s akkor ezt most vonatkoztassuk ĂĄt egy farokra, ha pont akkora, vagy csak egy picit nagyobb, mint a mutatĂł ujj, akkor azzal mĂĄr lehet mit kezdeni, ha valaki kitartĂł, Ă©s elköteletett a pĂĄrja felĂ©. KĂ­sĂ©rletezni kell, Ă©s idƑvel lesz egy olyan pĂłz, technika, amivel az adottsĂĄgaink mellett a maximumot tudjuk nyĂșjtani. Csak nem szabad rĂĄgörcsölni, Ă©s nem szabad feladni.

AmĂșgy 12-centitƑl mĂĄr ĂĄtlagos, valamint a tĂșl nagy sokszor mĂ©g rosszabb mint a kicsi. Nekem van olyan haverom, akinek 20centi, Ă©s a csaj azt mondta neki, h bocsi, de ezt Ƒ inkĂĄbb nem akarja...

2018. mĂĄj. 20. 06:17
 5/8 anonim ***** vĂĄlasza:
86%
Jaj a 18 eves kislanyok mikor nem tuloztak semmiben? Hagyjuk mar! Enis voltam 18 eves, emlekszem mivel es miert hecceltuk a fiukat. Maradjunk annyiban hogy ok meg csak TIZEN eves kis kislanyok. :D
2018. mĂĄj. 20. 06:18
 6/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Pont azĂ©rt mert kislĂĄny, Ă©s azt hiszi, h ez bĂĄrmit is szĂĄmĂ­t... Egy valamire valĂł nƑ nem ezzel foglalkozik, Ƒ tudja, h mivel mit lehet kezdeni. A kislĂĄny nem. Majd szĂ©t reped, de rĂĄmondja, h nem is olyan nagy, aztĂĄn pedig kĂ©t napig nem tud rendesen menni... Én az ilyen csajokkal nem is foglalkozom, akik ennyire a mĂ©reten pörögnek (Ă©s nem azĂ©rt mert nekem kicsi), ennyire korlĂĄtoltak, Ă­gy tutira nem tudnak minƑsĂ©gi szexet nyĂșjtani...
2018. mĂĄj. 20. 06:23
 7/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
TĂșlbonyolĂ­tjĂĄtok, mĂĄr azzal is amikor tapasztalatokrĂłl beszĂ©ltek. Az ĂĄtlagember sem tud realitĂĄsokban gondolkodni, egy tizenĂ©ves meg plĂĄne nem. Egy tizenĂ©ves fiĂș 150 kilĂłt tud kinyomni fekve, ha egy hete konditermezik, a pĂĄlinkĂĄbĂłl amit titokban megisznak, abbĂłl fejenkĂ©nt egy litert tudnak meginni (aki "csak" fĂ©l litert, annak mĂ©g be is szĂłlnak), Ă©s a farka is mindenkinek 20 centis Ă©s 5 centi vastag, akkor is ha az 5 centi 4 nĂ©gyzetrĂĄcsnyi a kockĂĄs fĂŒzetben. Nem baj, ha nem igaz, csak legyen nagy Ă©s sok, Ă­gy mƱködnek.
2018. mĂĄj. 20. 08:19
 8/8 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

Azt sem tudjĂĄk hogy mennyi 18 cm!

Az 5-6 centi vastagsĂĄgĂș farok meg majdnem akkora mint egy baba feje. Ha akkorĂĄt belĂ© tolnĂĄnak akkor szĂ©trepedne a gĂĄtja a segglyukĂĄig.

Az ĂĄtlag pĂ©nisz mĂ©ret hossza 13-16 cm, ĂĄtmĂ©rƑ: 3.5-4 cm!

2018. mĂĄj. 20. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!