Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szíve mélyén minden nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szíve mélyén minden nő prostituált szeretne lenni? Legalább egy napra?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert még nem nagyon talalkoztam olyan nővel, aki ne gerjedt volna be a kuncsaft-prosti szerepjatektol. Minél jobbkislany (jokislanyabb?) alapból, annál inkabb. Szóval?

#kislány #prostituált #szerepjáték #ügyfél #elnyomott vágy #jobbkislany #legjobbkislany
2017. márc. 23. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

1 napra tuti.

De nem prosti...pentt se kernek. Inkabb nagyon mocskos dolgokat kernek. Kielnem az osszes olyAn vagyamat amit egy jo feleseg nem tesz meg

2017. márc. 23. 19:50
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

én nem lennék prosti 1 napra sem

nem leszek boldogabb több partnertől

2017. márc. 23. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
98%

Kevered a szezont a fazonnal!!!!

Nem prosti akar lenni egy nő, hanem végre szabad!

Egy örömlány nem nagyon válogat férfi-férfi között. Alap dolgokat vár csak el, ápoltság, normális(átlagos) viselkedés. Nagyon ritka az, aki kinézet alapján is szelektál.

Legtöbbször nem élvezik a dolgot, mert olyan pasival kell lenniük, aki számára nem szimpatikus.

Na az átlagos nők meg arra vágynak, hogy egy számukra szimpatikus pasival kitudják élni az összes elfolytott vágyukat.

Van különbség.

2017. márc. 23. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Én nem vágyom olyan napirendre, hogy fürdés, szado ügyfél, fürdés, 150 kilós ügyfél, fürdés, eszméletlen ronda ügyfél, fürdés, ocsmányságokra gerjedő ügyfél, fürdés, impotens ügyfél, fürdés, rá se tudok ülni a valagamra.
2017. márc. 23. 20:37
 5/9 A kérdező kommentje:

4:

Hm.. ez fura 🤔

2017. márc. 23. 20:51
 6/9 anonim ***** válasza:
43%

Képzetlen munkaerő ezért kapja a 20ezer forintos órabért.

Akinek nem éri meg menjen takarítani a gyárba! Senkinek semmi gondja vele...

2017. márc. 23. 21:07
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Én "jókislánynak" számítok de baromira nem izgat a szitu még szerepjátékban sem.
2017. márc. 23. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy vágyom ilyesmire, s szerintem ezzel a nők többsége így van.
2017. márc. 23. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:
A prostik legalsó rétege az aki kiáll az utcára és vállalja a lenéző pillantásokat a férfiak pénzéért. Tőle feljebb még van pár réteg aki ezt megaláztatás nélkül és több pénzért teszi. Vagyis nagyon népszerű életmód.
2017. márc. 26. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!