Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy valakiből prostituált lesz? A prostikat mi motiválja a pénz vagy az élvezetek?
Egy prosti fogalmazta meg jól: "-Mielőtt elkezdtem pasikkal feküdtem le akikkel nem élveztem a szexet, azóta ugyan ez van, csak jól is keresek vele."
Olvasd el az: Egyetemista lány támogatót keres. Vagy a szexpiaci körséta című könyvet, még ma is aktuális.
mekkora hülyeség....
hány nő színlel orgazmust szerintetek? hány tetteti az egészet? hányan vannak akik aszexuálisak lesznek, és csak botsáskaként szétteszik a lábukat?
Legjobb cimbimnek volt ilyen barátnője...egyszerűen ilyen csaj, full frigid. Általában szexelni se akart csak mert "kell". Pedig a srác egy igazi lovag ilyen téren. Rengeteg nője volt általában nagyon könnyen kielégítette őket... és ilyet még nem tapasztalt. Van sok ilyen nő, főleg idővel csökkennek a hormonok és bumm már meg is kell játszani. Független a férfitól ez a jelenség.
Sajnos az igazi nő is ugyanúgy színlelhet, csak nem a pénzért teszi... szeretetből, vagy nem akarja elhagyni a párját, vagy egyéb érdekből... "hadd fűrészeljen legalább hamar elalszik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!