Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nap masztizok, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap masztizok, akkor nimfomán vagyok? 21/L

Figyelt kérdés
2018. máj. 9. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

A nimfomán nő nem masztizik, hanem pasiról pasira mászik.

Én gyógyulófélben lévő nimfomán vagyok. Ha naponta ötször masztizol és még ötször kefélsz, őt különböző pasival, akkor már beszélhetünk nimfomániáról.

2018. máj. 9. 16:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nem elég egyhangú a masztid és unod vagy már nem elég. De amúgy szerintem ezzel nincs gond ha nem megy más rovására.
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha utána kielegultseget érzel es par óráig másra is tudsz gondolni mint a szex, akkor nem
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Normális a napi egy.
2018. máj. 9. 16:31
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Nem, hanem maszturbációfüggő
2018. máj. 9. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy nimfo csak egészséges nemi vágyad van.
2018. máj. 9. 16:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát van, hogy napi többször is, de akkor megnyugodtam. Lehet azért van, mert normális , teljes orgazmusom még sosem volt (pasival sem) és ezért nem elégülök ki teljesen, vagy nem tudom.
2018. máj. 9. 16:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

szegény csajszi, előre sajnállak mennyi privátot fogsz kapni, nem tudod hova tévedtél, itt a gyakorin vannak a leggyökerebb legkanosabb srácok mondom ezt férfiként :D

egyébként pedig nem vagy nimfó ne aggódj

2018. máj. 9. 16:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
hogy érted ezt a "normális, teljes, orgazmus"-t? ha arra célzol, hogy nincs hüvelyi orgazmusod, az rengeteg nőnek nincs. csiklói van? amúgy napi egy egyáltalán nem sok :D 1# egyébként én úgy tudtam, hogy a nimfománia gyógyíthatatlan, és nem azt jelenti, hogy valaki rengeteg pasival szexel, hanem hogy akármennyit szexel, sosincs orgazmusa, és az állandó kielégületlenség miatt magát okolja, ezért társulhat pl. depresszióval, meg egyéb mentális kórképekkel.
2018. máj. 9. 17:26
 10/14 anonim ***** válasza:
63%
Normális én a te korodban minden nap 6 szor kivertem. 23F
2018. máj. 9. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!