Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt azt jelenti nimfomán vagyok?
Figyelt kérdés
Mióta lefeküdtem a barátommal azt vettem észre, hogy sokkal jobban kívánom a szexet. Most is, szinte állandóan, hiányzik, előtte alig volt ilyen. Amikor egy nap 4-ik alkalommal is akartam, azt mondta, hogy nimfomán vagyok és hagyjam békén :/ :SS. Ez nem normális dolog? Hogy ennyiszer akarom.2020. aug. 5. 23:50
1/7 anonim válasza:
Hello. Nem hinném, hogy ez beteges lenne. Van aki többet igényel van aki beéri kevesebbel. Szerintem ezzel nincs gond. Ne aggodj. Viszont hosszútávon ez okozhat problémát a mostani pároddal. Így nem fogod tudni "kiélni" a vágyaid mert az igényeitek nem egyeznek:))
2/7 anonim válasza:
Nem vagy beteg. Tombolnak a hormonok. Majd lecseng és megnyugodsz. Csak nehogy átess a ló másik oldalàra és egy fejfàjós, sopánkodó, farfekvéses feleség legyen belőled.
3/7 érdeklődő35 válasza:
Nem nimfomán, mert az sajnos nem tud kielégülni, hanem szexmániás. Bármennyire is leírva rajonganak a fiúk az ilyen típusért, kevesen bírják hosszú távon. Ha nem akarsz (gyakran) váltani pasit, akkor legyen valami plusz játékszerek, amit együtt is, de persze amikor megkívánod akár egyedül is kielégítően tudsz használni
4/7 anonim válasza:
Legalabbb te kivanod. A baratnomnrl orokke en kezdemenyezem a napi "x"-ik szexet. Napi 2-3 megvan mindig igaz fiatalok vagyunk 19 evesek. Nekem menne az 5-6 menet is de jol esne ha neha o kezdemenyezne :). Jo a palidnak :)
5/7 anonim válasza:
Én meg sose találkozok ilyen lánnyal... :/
6/7 A kérdező kommentje:
Istenem álljatok már le a privát írógatásokkal hihetetlen hány lúzer nyomi van ezen az oldalon :DD NEM szexhidetés volt ha az lesz majd oda írom
2020. aug. 6. 15:17
7/7 anonim válasza:
Az otos valaszolo vagyok, most nem azert de en birok jo sok menetet es igenylem is csak nem kapok olyan csajt. Nem felvagas ez, talan azert van mert meg fiatal vagyok 19 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!