Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nimfomániás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nimfomániás?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, ha együtt vagyunk akkor naponta legalább 3-4 időszakban van szex, de van amikor elmegy Ő többször, én is, és pár perc pihenő után megint akarja. A nap végére már fáj mindenem, ennyi szextől a farkam is. Bomba jó teste van, és kívánom is, de néha sok. Ő nagyon élvezi az együttléteket. Van amikor éjszakás műszakban szünetben később megyünk ki mint a többiek, és a WC-n gyorsan nyomunk egy menetet. Az mondjuk nagyon izgalmas számomra is. Elötte a barátnőmnél heti 1 ha volt, az meg nagyon kevés volt.
2020. nov. 6. 09:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Ha találnék egy ilyen pasit akki ennyiszer szexelne velem egy nap megkérném, hogy vegyen el feleségül.
2020. nov. 6. 09:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
ha elmegy akkor nem nimfománia, csak magas libidó
2020. nov. 6. 09:04
 3/14 anonim ***** válasza:
42%

En inkabb a minoseg, mint mennyiseg hive vagyok. Ha napi 4x kene dugnom ugy ereznem magam mint valami agyatlan tenyész nyúl. Es semmire nem maradna ido/energia.

Amikor megismerek egy uj csajt, akkor siman jon a 3-4 menet naponta, de egy kapcsolatban par honap utan mar inkabb a heti 3-4.

A csaj kicsit nimfo, de siman lehet csak nagyon kivanos, vannak ilyenek. Laza kapcsolatra jo, kapcsolatra nekem nem kéne, mert hetek/honapok alatt az agyamra menne.

2020. nov. 6. 09:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hosszúak szoktak lenni ezek a menetek? Mert ez sem mindegy, hogy nyomtok 10-10 perceket, többször, vagy 1-1,5 órát egyszerre. Mert egy hosszabb menet után valószínűleg kellően lefáradna, és nem akarna repetázi folyton.
2020. nov. 6. 09:19
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
Valószínűleg az.. sajnos az első pár hét / hónap után eszméletlen fáraszt és terhes lesz számodra a szex. Egy ilyen nő mellett a dugás egy ilyen kötelezettséggé válik egy idő után
2020. nov. 6. 09:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Az első menet előjátékkal 25-40 perc, ha utána is van akkor 1 óra környékén mert nehezebben megyek el. De még ezek után is akarni szokta.
2020. nov. 6. 09:22
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

Egy ilyen nővel megtiszteltetés lenni.

Kötelezetség ne viccelj már meloba vannak kötelezetségek de az ágyba élvezet.F

2020. nov. 6. 09:32
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

#7 latszik hogy meg nem volt ilyen csajod.

A meloban nekem nincs kotelezettseg, mert a sajat fonokom vagyok, de egy nimfo csaj folyamatosan a szexel nyaggat, az hetek alatt irtozatosan faraszto lesz.

2020. nov. 6. 09:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért írnak ki a nők annyi kérdést, hogy ők szexelnének, de a pasijuk nem.

Én nem is értem, mi történt veletek???

És rengeteg egészséges nő elgondolkodik rajta, hogy lehet, hogy ő nimfo...

Míg meg nem találtam a jelenlegit, én is mindig azzal szembesültem, hogy a srác nem akarja annyiszor, mint én, és a környezetemben is szoktak erre panaszkodni nők.

2020. nov. 6. 10:00
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

Napi 4 óra szex. Oké ha hetente max 2x történik.

Ha minden nap és règi kapcsolatban akkor ott valami nem kóser.

2020. nov. 6. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!