Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nimfomániás?
En inkabb a minoseg, mint mennyiseg hive vagyok. Ha napi 4x kene dugnom ugy ereznem magam mint valami agyatlan tenyész nyúl. Es semmire nem maradna ido/energia.
Amikor megismerek egy uj csajt, akkor siman jon a 3-4 menet naponta, de egy kapcsolatban par honap utan mar inkabb a heti 3-4.
A csaj kicsit nimfo, de siman lehet csak nagyon kivanos, vannak ilyenek. Laza kapcsolatra jo, kapcsolatra nekem nem kéne, mert hetek/honapok alatt az agyamra menne.
Egy ilyen nővel megtiszteltetés lenni.
Kötelezetség ne viccelj már meloba vannak kötelezetségek de az ágyba élvezet.F
#7 latszik hogy meg nem volt ilyen csajod.
A meloban nekem nincs kotelezettseg, mert a sajat fonokom vagyok, de egy nimfo csaj folyamatosan a szexel nyaggat, az hetek alatt irtozatosan faraszto lesz.
Na ezért írnak ki a nők annyi kérdést, hogy ők szexelnének, de a pasijuk nem.
Én nem is értem, mi történt veletek???
És rengeteg egészséges nő elgondolkodik rajta, hogy lehet, hogy ő nimfo...
Míg meg nem találtam a jelenlegit, én is mindig azzal szembesültem, hogy a srác nem akarja annyiszor, mint én, és a környezetemben is szoktak erre panaszkodni nők.
Napi 4 óra szex. Oké ha hetente max 2x történik.
Ha minden nap és règi kapcsolatban akkor ott valami nem kóser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!