Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez nimfománia vagy skizofrénia?
Csak egy átlag harmincas magyar nő vagy. Sok tucatból egy. Közel a negyvenhez lövésed sincs, mit akarsz, de MINDEN legyen. Jó férj, jó szerető.......ennyi, nem több....felesleges ember vagy.
FÉRFI 42
Mi köze más viselkedésének a tiedhez? Ha Rozi meg Julcsi lop a férjétől, lophatsz te is? Ha ők félredugnak, neked is jár?
Inkább 40 az, hacsak nem olyan 15 évesen mentél férjhez.
Nem vagy egy karakteres, értékes ember és nem vagy egy tiszteletreméltó nő.
Miért ne lehetne?
Kérdés hogy ezt titokban kell csinálnod, vagy a férjed elfogadja és megérti?
Én nem itélné meg hogy valaki hasznos értékes e attól hogy mondjuk a szexuális étvágya nagyobb mint másnak.
Nem könnyít a lelkemen hogy más csinálja e vagy sem. Te mondtad h átlagos vagyok. Én csak érdeklődtem ha én az vagyok, akkor más is így viselkedne?
33 vagyok egyébkent. 20 eves korom óta vagyok ugyanazzal kapcsolatban. Egy szünetünk volt de azt nem én akartam és nem miattam volt.
Hallgatólagos megallapodásunk hogy amiről a másik nem tud az nem fáj neki. De nyilván nem plakátoltam ki hogy ez zajlik
"Hallgatólagos megallapodásunk hogy amiről a másik nem tud az nem fáj neki. De nyilván nem plakátoltam ki hogy ez zajlik."
LOL! Fordítok magyarról-magyarra: fogalma sincs róla, hogy ribizli az asszonyka.
Ilyen megállapodásom nekem is volt régen egy csajommal. :D
De nincs ezzel baj ha elfogadja, éld meg minden mocskos vágyad amig csak lehet!!
Én is inkább megélem minden beteg vágyamat mintsem sajnálkoznék később hogy hű ezt vagy azt nem próbáltam ki.
Egyszer megkérdeztem mit szólna ha megcsalnám. Az volt a válasza hogy szerinte nincs házasság ahol ez nem törtenik meg. Csak ne tudjon róla.
Most hogy erről neked mi a vélemenyed az rád tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!