Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted ez nimfománia vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez nimfománia vagy skizofrénia?

Figyelt kérdés
Házasságban élő nő vagyok. Vad kamasz voltam, váltogattam a partnereim míg megismertem a férjem. Éveken keresztül hűséges votlam hozzá (tizenx évről beszélünk) még meg is keresztelkedtem érte és elhittem hogy megváltoztatott. Viszont most jó ideje kavarok valakivel szinte felszabadultam, úgy érzem újra kapok levegőt, újra odavagyok a szexért (főleg arra gondolok állandóan) de a férjem is szeretem az nem változott. De állandóan feltör belőlem hogy ez nem helyes (nyilván nem az) egyszer jó vagyok, egy angyal, egyszer meg ördög. Lehet így élni ilyen kettősségben?
2020. szept. 19. 15:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Dr Jekyll és Mr Hyde esete!
2020. szept. 19. 15:46
 12/23 A kérdező kommentje:
Az mi? Nem vágom :)
2020. szept. 19. 15:51
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk ha nem hülye akkor úgyis tudja hogy mikor volt valami,mert tuti érezni rajtad, vagy tocsogsz a spermában,vagy egyből tiplizel zuhanyozni ha hazaérsz. ha nem hülye, összerakja.
2020. szept. 19. 15:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Igazaból ő kis étvágyú és annyira kiszámithato mikor van rá otthon lehetőség. Két hetente elég neki a szex és emiatt nem jelent gondot "tisztán" ott lenni neki mikor akarja. Es nem irtam hogy barki is belem elvezne. Annyit irtam hogy kavarok valakivel :) latod ne itelkezz
2020. szept. 19. 15:58
 15/23 anonim ***** válasza:
45%

Nem ítélkezem, akkor se tenném, ha az én csajom lennél, és spermával tele jönnél haza.

Nemvagyok az a fajta.

2020. szept. 19. 16:01
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Hogy jön ide a skizofrénia?
2020. szept. 19. 16:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha gyakrabba kívánod a szexet havi 2 alkalomnál, az teljesen normális.
2020. szept. 19. 16:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem átlagember ne próbálja már meg magát súlyos betegségekkel diagnosztizálni. Kevés vele a szex, meguntam, másra vágysz. Ez természetes
2020. szept. 19. 16:49
 19/23 anonim ***** válasza:
41%

19 Nem jöttél rá, hogy ez a kérdező kibúvója? Vagy mentális betegségem van, vagy mentálisan beteg vagyok.....tipikus manupulatív nő, aki előadja az áldozatot. Annyi férfival kavart fiatalon állítólag. Ha ez volt a legjobb, milyen lehetett a többi....

Az egész önfelmentés, hogy elcseszte, hát minden hibás, a vágyai, a férje, csak ő nem.

Miért őt választotta?

2020. szept. 19. 17:21
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nézd bogaram,ha a f.szid ezt benyeli,akkor csináld,ahogy jólesik.Rövid az élet.

Én 47voltam,amikor elhajtottam a feleségemet a francba.Ugyanis egyszercsak arra ébredt,hogy keveset élt,és ezt szeretné bepótolni,de úgy,hogy közben a biztonság,az anyagi jólét,a kényelem azért megmaradjon.És hát a hírnév se csorbuljon.Ugye teccik érteni!?.

A gyerekeink maradtak nállam.

Ma már mással élek ,és nem bújócskázunk,meg elégítjük ki igényeinket másoknál,mivel erre nincs igényünk,és nem fér bele ez a szabadosság.Tehát Ha lenne ilyen igény,akkor nem lennénk együtt.

Ezzel csak egy valamit akartam illusztrálni.Azt,hogy mindenki keresse meg azt a társat magának,akivel összhangban,megértésben tud boldogulni.Ettől kezdve már semmi jelentősége nincs,hogy magadat nimfomániásnak vagy bármi másnak tartod e.

F

2020. szept. 19. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!