Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez nimfománia vagy skizofrénia?
Nem ítélkezem, akkor se tenném, ha az én csajom lennél, és spermával tele jönnél haza.
Nemvagyok az a fajta.
19 Nem jöttél rá, hogy ez a kérdező kibúvója? Vagy mentális betegségem van, vagy mentálisan beteg vagyok.....tipikus manupulatív nő, aki előadja az áldozatot. Annyi férfival kavart fiatalon állítólag. Ha ez volt a legjobb, milyen lehetett a többi....
Az egész önfelmentés, hogy elcseszte, hát minden hibás, a vágyai, a férje, csak ő nem.
Miért őt választotta?
Nézd bogaram,ha a f.szid ezt benyeli,akkor csináld,ahogy jólesik.Rövid az élet.
Én 47voltam,amikor elhajtottam a feleségemet a francba.Ugyanis egyszercsak arra ébredt,hogy keveset élt,és ezt szeretné bepótolni,de úgy,hogy közben a biztonság,az anyagi jólét,a kényelem azért megmaradjon.És hát a hírnév se csorbuljon.Ugye teccik érteni!?.
A gyerekeink maradtak nállam.
Ma már mással élek ,és nem bújócskázunk,meg elégítjük ki igényeinket másoknál,mivel erre nincs igényünk,és nem fér bele ez a szabadosság.Tehát Ha lenne ilyen igény,akkor nem lennénk együtt.
Ezzel csak egy valamit akartam illusztrálni.Azt,hogy mindenki keresse meg azt a társat magának,akivel összhangban,megértésben tud boldogulni.Ettől kezdve már semmi jelentősége nincs,hogy magadat nimfomániásnak vagy bármi másnak tartod e.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!