Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás és ettől parázok?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömről kiderült, hogy nimfomániás. Megkérdeztem milyen az, mondta sokat szenved. Kimentünk a konyhába, mikor megölelt. Korábban ezt nem tette, ezért összerezzentem. Félek, hogy megkívánt, leakar velem feküdni. Szóval kell félnem, vagy csak paranoid vagyok?2022. jan. 29. 19:49
1/8 anonim válasza:
Úgy érzem csömört kaptam a gyakoritol.
2/8 anonim válasza:
Hát igen az élet kemény!
Én például soha nem futok bele ilyen nőbe ...
3/8 anonim válasza:
Hát a kis meleg nímandoknak ez maga a katasztrófa..
4/8 anonim válasza:
A nomfomania betegseg
Gondold el h allandoan kangorcsod van szexelsz alla a farkad mint a covek de hoba minden nem elegulsz ki.
Minden mozzanatot szexualisnak ertelmezel es ujra es ujra izgalomba josz. Mar a legperverzebb vagyad is kielted de hiaba minden meg nem jon el a varva vart kielegules.
Kerdem en h melyikotok szeretne igy elni?
Amugy nezzetek meg a minfomanias filmet. A no folyamatosan szenved miatta es tobb esetben bantalmazza magat. A vegen gyilkossagot kovet el.
5/8 anonim válasza:
#3 A nem az nem derül ki, de férfira tippelek a kérdező személyében. Kategória mait is amibe rakta.
6/8 anonim válasza:
#5. Az a "férfi" aki megijed attól, hogy egy nőről kiderül hogy nimfo, és jaj a csaj még meg is öleli, és rettegés fogja el attól ha egy nő le akarna vele feküdni. Nos, az NEM férfi!! ;)
7/8 anonim válasza:
Azért egy idő után egy nimfó is fárasztó. Tapasztalat.
8/8 anonim válasza:
#7 kettős érzéseim vannak erről.
Akkor és ott engem is zavart.
mai fejjel, most marhára hiányzik. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!