Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha nőként túl sokáig élvezem a szexet?
Elmegyek hamar, de "sosem elég a jóból" félek nincs olyan pasas aki bírna velem. Lehet valahogy csökkenteni a libidómat? Mert nagyon zavaró, hogy ha elkezdek szexelni akkor nagyon nehéz megállni, simán eltöltök maszturbálással is egy órát, aztán pár perc pihenő után úgy tudnám folyatni mintha semmit nem csináltam volna.
Eddig a sportot próbáltam (rontott a helyzeten) meg a maszturbálásról való leszokást de azóta több tisztasági betét kell vagy a fehérneműm bánja.
Semmi baj ezzel!!
Élvezd!!
Keress pasit, pasikat. jobban jársz vele, jobban helyre is tesz.
Beírtad a hashtagek közé a nimfomániát. Ha nem elégülsz ki, csak vágysz rá, akkor vagy az. Különben csak nagy az étvágyad.
Csökkenteni libidót nem igazán lehet, bár sokaknak a fogamzásgátló kiváltja ezt.
Vagy esetleg ha egy pasi nem bírja az iramot, ott vannak a cuckold fétisesek, akik előtt kvázi nyiltan megcsalhatod őket.
Kicsit átadhatnál az én páromnak!
F
Hozzám is pl ilyen lány való. Nagyon magas a libidóm.
20F
Én nem az a fajta szexről álmodozó szűz gyerek vagyok hidd el. Elég sok lánnyal voltam már és a jó szex a legjobb dolog a világon számomra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!