Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már (vagy épp most is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már (vagy épp most is van) olyan csajod, aki férfi szemmel nézve is túl perverz?

Figyelt kérdés

Ugye a férfiak körében van az a sztereotípia, hogy olyan barátnőt szeretnénk, aki egy perverz kis vadmacska az ágyban. De mi van akkor, ha a csaj már férfi szemmel nézve is „beteges?”

Ha valakinek ilyen a partnere akkor miért ilyen? Mik azok a dolgok/ vágyak, ami már neked is sokk de a főbb kérdés az mihez tudsz kezdeni ezzel a helyzettel?

(Azon kívül hogy elhagynád)

2021. aug. 27. 13:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Elég perverz vagyok, de volt olyan partnerem aki már nekem is sok volt, olyan dolgokat akart, vonzották ami túlmutatott a határaimon. Bármilyen perverznek gondolja magát valaki, előfordulhat hogy a partnerének más típusú vágyai vannak ami neki "sok".
2021. aug. 27. 13:14
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

kevés olyan lánnyal beszélgettem akinek annyira beteges vágyai voltak ami nekem sok lett volna

éltem meg elég perverz dolgokat, elég beteg dolgokat is ami másoknak sok, de mi élveztük és nem ártottunk senkinek velük

2021. aug. 27. 13:17
 3/13 anonim ***** válasza:
98%

Nekem volt hasonló barátnőm.Bár nem mondanám túl perverznek sem.Csak mondjuk az átlaghoz képest volt fura,és meglepő.De mellette sok minden izgató is volt.

Sokat kezdeményezte nyilvánosan a dolgokat.Pl. sz.pás,de volt hogy a szexet is. És nem eldugott helyekről volt szó.

Rengeteg meztelen képet és videót kaptam tőle a kapcsolatunk alatt.

Sokat szeretkeztünk,a szó jó értelmében,nagyon élvezetes volt,de nem vetette meg a keményebb dolgokat sem.Sokszor arra vágyott,az izgatta hogy úgy dugjam meg,mintha valami útszéli lotyó volna.

És ami még számomra perverz volt,hogy tetszett neki a fenekem,és megakarta dugni valamivel,de nekem az nem téma :)

Azt kezdtem a helyzettel hogy ő folyamatosan állt elő a dolgokkal,hogy ez és ez is izgatja...volt amire igent mondtam,volt amire nemet.Próbáltam finoman fogalmazni,így elfogadta a nemleges választ.Főleg mivel voltak dolgok amire igent mondtam,így valahol megvolt az egyensúly.Nem mindenre csak nem volt a válasz.

Mivel szerettem próbáltam a kedvében járni,és kilépni kicsit a komfortzónámból.De vannak dolgok,amikre senkinek a kedvéért nem vagyok hajlandó.

2021. aug. 27. 13:27
 4/13 A kérdező kommentje:
3 -as. És azóta is együtt vagyok ezzel a lánnyal ?
2021. aug. 27. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Volt ilyen csajom aki eléggé beteges volt.
2021. aug. 27. 13:48
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Nem,1 évet voltunk együtt.Nem emiatt ért véget.

Ahogy megismertem az elején teljesen átlagosnak tűnt.Aztán folyamatosan jöttek elő ezek a dolgok.De sosem erőltette,nem akarta rám erőszakolni őket.Próbálta felhozni,elém tárni a különféle vágyait,amitől az alapból is jó szexuális életünk még jobbá válhatott volna.Legalábbis számára.És jó hogy tudott róla beszélni.Mert sose lehet tudni a másiknak milyen rejtett vágyai vannak.Lehet egyeznek,és akkor még teljesebb lehet a szexuális életünk.

Én egészen máshogy vagyok szokva,hogy milyen egy lány a szex-el kapcsolatban.Ő sok újdonságot vitt bele az életembe.És azért is tudok jó emlékként visszatekinteni és jó élményként,mert sose erőltette,felhozta ha nem tetszett elfogadta,beletörődött.Ami megtetszett vagy közömbös volt és a kedvéért belementem az meg mind izgalmas,jó élmény volt.

2021. aug. 27. 13:51
 7/13 A kérdező kommentje:
5 -ös. Na de a kérdés az hogy miért volt beteges? Ha akarsz akkor csak priviben írj erről. Illetve, hogy mihez tudtál kezdeni ezzel a helyzettel?
2021. aug. 27. 14:07
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Én pl ilyen nő vagyok, eddig szinte minden partneremnek 'sok' voltam
2021. aug. 27. 14:12
 9/13 A kérdező kommentje:
8 -as. Na de a fő kérdés az, hogy miért vagy sok? ha akarsz akkor privátban írj erről, és ne értsd félre. Csak azt szeretném megérteni, hogy miért sok, ami sok. nekik?
2021. aug. 27. 14:24
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Ilyen nő nincs az én szememben.
2021. aug. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!