Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már (vagy épp most is van) olyan csajod, aki férfi szemmel nézve is túl perverz?
Ugye a férfiak körében van az a sztereotípia, hogy olyan barátnőt szeretnénk, aki egy perverz kis vadmacska az ágyban. De mi van akkor, ha a csaj már férfi szemmel nézve is „beteges?”
Ha valakinek ilyen a partnere akkor miért ilyen? Mik azok a dolgok/ vágyak, ami már neked is sokk de a főbb kérdés az mihez tudsz kezdeni ezzel a helyzettel?
(Azon kívül hogy elhagynád)
#9: igaz ne haragudj nem olvastam el figyelmesen a kérdést: bdsm kedvelő vagyok, sub, mazo hajlammal, de egyébként is sok dologra nyitott vagyok pl lányos kalandok, 3as szex, 'extrém' helyszínek hasonlók. A bdsm-en belül pedig szeretem a durvább, kemény szexet, fojtogatás, fenekelés, pálca, mélytorok, szopatás stb, izgat a pisiszex, anál és a prosztatamasszázs is. Elég magas a libidóm is ezek mellé. Sokszor mondjuk nem is baj ha nincs szex, de pl szopni imádok és szeretek csak úgy néha letérdelni a férfi elé és csinálni egy kicsit. Mindezek összességében minden partneremnek már soknak vagy betegesnek bizonyultak, pedig egy részét nem igénylem feltétlen vagy nem rendszeresen, de már maga az is rémületet keltett bennük, hogy ilyen 'beteg' agyam van, hogy egyáltalán izgatnak ilyenek meg ennyire nyitott vagyok. Soha senkit nem akartam rávenni ezekre, csak elmondtam mi izgatna, de ha nem akarták, nem csináltam belőle gondot természetesen. A legtöbb felsorolt dologra nem voltak vevők a partnereim, pedig nem ilyen szűzfiúcskákat szedtem össze sosem
Az meg hogy lepontoznak, szintén jelzi azt, hogy hogyan is néznek egy ilyen nőre az emberek...
11 es válaszoló! Bátor vagy hogy mindezt csak úgy kiírtad! Most aztán biztos kaptál már vagy egy tucat privát üzenetet…
Hidd el nem ez volt a célom. És igaza van a 12 -esnek. Nincs veled semmi baj! Ellenkezőleg! Te egy kincs vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!