Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan nő, aki nimfomán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki nimfomániás?

Figyelt kérdés

Vagy csak a filmekben, könyvekben, a férfifantáziákban léteznek nők, akik nem pénzért, hanem élvezetből, (szinte) bárhol, bármit, bárkivel?

Ha magadra ismersz írj ide, mert szeretnék privát üzenetet írni. Sok kérdésem lenne, novellát, esetleg regényt szeretnék írni erről, valós élmények, tapasztalatok nyomán.

2022. febr. 25. 12:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
te sem vagy tisztában mi az a nimfománia
2022. febr. 25. 12:19
 2/17 A kérdező kommentje:
1-es: szerinted mi? Taníts, mester :)
2022. febr. 25. 12:21
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

a nimfománia egy betegség, az adott nő nem tud kielégülni

te szerintem a magas libidóval kevered és a r1b4nc léttel :D

nekem szerencsére nem volt dolgom nimfomán nővel, de elég magas libidójú és perverz csajokkal sikerült megismerkednem

2022. febr. 25. 12:26
 4/17 anonim ***** válasza:
39%
2# nem fogja elmondani. csak ideokádott valamit, hogy éreztesse ki a matyi. Ja és a lényeg: hogy ne áhítozzál arra, hogy itt meg fognak rohamozni a szexéhes nők. Ez a legfőbb üzenete.
2022. febr. 25. 12:27
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Nézd meg a Nimfomániás című filmet. Abból megtudod milyen egy ilyen nő.
2022. febr. 25. 12:29
 6/17 anonim ***** válasza:
37%

#4:

lehet valaki a töködre lépett, vagy nem tudom mi a bajod, de a rinya helyett csajozhatnál is :D

2022. febr. 25. 12:39
 7/17 anonim ***** válasza:
68%
6# Jó ötlet! Ez eszembe se jutott
2022. febr. 25. 13:02
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

A nimfomániának és a magas libidónak olvass utána, mivel a kettő különböző. Szakirodalmat is olvasgass róla. Úgy kicsit könnyebb eligazodni. Van nimfomán ismerősöm. Ő a végén örömlány lett (megválogatott fix kuncsaftkörrel. Mindig 8-12 fix férfival van). Ő azóta igazán boldog. Előtte hosszú évekig szenvedett. Szóval ő nem tudom milyen kategóriába tartozik.

Én a másik véglet vagyok. Nekem csak nagy a libidóm. Napi 1-3x nekem sose probléma a párommal. Viszont én nem mindenkivel fekszem le.

2022. febr. 25. 13:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

12:26

Tévedsz abban, hogy az adott nő nem tud kielégülni. De. Ki tud. Csak ez a kielégülés nem tart sokáig. Szinte percekkel az orgazmus után, de már néha közben is vágyja az ember a következőt.

Kérdezz, kérdező! Itt vagyok.

2022. febr. 25. 13:05
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

Aki nimfomániás annak lehet egy nap 200 orgazmusa, akkor se elégül ki teljesen.

Nem valami kellemes betegség.

2022. febr. 25. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!