Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar, hogy az elso csok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?

Figyelt kérdés

Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.

A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.

2022. febr. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
50%
Hihetetlenül gáz vagy kérdező. Látszik is hogy nem itt nőttél fel. Valami szőrös talpú vagy biztos. Onnan ered az intelligencia hiánya. 32/N
2022. febr. 13. 14:15
 52/59 A kérdező kommentje:
Majdnem, de Anyadtol kevesbe.
2022. febr. 13. 14:22
 53/59 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem nő vagy csak valami kanos kissrác. Nő nem nyilvánul meg így. Csak egy útszéli prostinak van ilyen szókincse. 28/F
2022. febr. 13. 14:23
 54/59 anonim ***** válasza:
79%

Pont a napokban történt velem ilyen. De velem van a baj, mert úgy mentem bele a randiba, hogy nekem nem is tetszett túlzottan a srác, de adtam egy esélyt. Engedtem, hogy megcsókoljon. Ami mégjobban kiábrándított, ezért meg is beszéltük, hogy felejtős. Rossz élmény volt, nem mondom hogy rosszul csinálta, csak nem volt meg a kémia. Szerintem mindenki volt már úgy hogy olyan emberrel csókolózik, aki rögtön ráérez és húúú. De olyan is, hogy az első csók még olyan kis bénácska. Megesik kérdező. Nekem eddigi életem során 5 pasi első csókjából 3 ilyen volt.

Az egyik cigizett, ráadásul ilyen fura állaga volt a nyálának, és úgy izgult hogy összekoccintotta a fogunkat 🤦🏽 összejöttünk, aztán több alkalom után már jobb lett.

Egy másikkal csak petting volt, nagyon vékony ajka volt és nem is igazán nyitotta ki a száját, de ezt betudom annak, hogy lehet az egyéjszakás dolog miatt nem akart "mélyebben" csókolózni.

A harmadik meg az a srác akit említettem. full a semmiből csókolt le, ráadásul még ő sem tudta eldönteni hogy nyelveset akar vagy nem, olyan bizonytalan semmilyen volt az egész, nem volt jó élmény. Amúgysem akartam tőle semmit de ez is segített a döntésben.

2022. febr. 13. 14:59
 55/59 anonim ***** válasza:
Igen.😂
2022. febr. 13. 15:33
 56/59 dregor ***** válasza:

Nem undorodtam meg, csak inkább másra használtattam a száját vele... :D Egyszerűen szegény csaj nem tudott csókolni, sehogy...

Ettől függetlenül a proli stílus amit a kérdező megenged minden, csak nem nőies. :D Az meg külön vicc, hogy a kiscsaj azzal jön, hogy nem itt nőtt fel, úgy hogy ő a keményseggű Jane a gáton. :)))

2022. febr. 15. 12:22
 57/59 anonim ***** válasza:
#56 de ő neki vőlegénye van hagyjad már. Vagy vak a csávó vagy süket vagy nem létezik mert aki ezt a ukrán kamion sofőr stílusú nőt elviseli az kemény ember lehet. 😂
2022. febr. 15. 17:08
 58/59 dregor ***** válasza:
#57 Ilyenkor mindig azt mondom, hogy mégis szerinted milyen a másik fél, ha az egyik ilyen? :D Vannak akik összeillenek, ezek a tenyeres talpas típusok... :D
2022. febr. 17. 09:12
 59/59 anonim ***** válasza:
#58 összetartja őket az intelligencia (hiánya)
2022. febr. 17. 16:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!