Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar, hogy az elso csok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?

Figyelt kérdés

Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.

A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.

2022. febr. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
42%
Ne gondolj vissza.
2022. febr. 13. 09:55
 2/59 anonim ***** válasza:
90%
És miért nem tanítottad meg akkor hogy kell? Én férfi vagyok 30-as.Lehet hogy nem én vagyok a legjobb smároló a világon de ha pl egy fiatalabb tapasztalatlan csajjal kerülök ilyen helyzetbe akkor nem azt csinálom hogy éreztetem vele hogy ő rossz mert nem állatok vagyunk hanem finoman közlöm vele hogy nem kell annyira erőszakosan csókolni vagy nem fontos hogy tiszta nyál legyen minden. Szépen meg kell neki mutatni hogy kell finoman vagy éppen vadabban csókolni. Persze ezt mind úgy hogy közben ne érezze magát kellemetlenül ha nem ő is élvezze. Ez ugyanígy megy szexben is. Ha pl a hölgy veszettül rángatja a műszert úgy hogy majd leszakad akkor finoman megmutatom neki hogy mennyi az elég. De nem tiprom el az emberi mivoltát csak mert kicsit ügyetlenebb.
2022. febr. 13. 10:18
 3/59 A kérdező kommentje:
Nem. Egy 30+ palit nem fogok tanitgatni, abbol mar kinottem. Ez az egyik. A masik pedig az, hogy ha hianyzik az emberbol az erzek, akkor nincs mit tenni. Egyszeruen tudni kell erezni a masik embert.
2022. febr. 13. 10:23
 4/59 anonim ***** válasza:
100%
Te ezt eldöntötted hogy nem ez a te dolgod. Aztán meg lehet hogy nagyon jól csinálná ha összecsiszolódtok. De ha te ilyen egyéjszakásra gondolsz akkor persze semmi értelme. Viszont ha tetszik és kapcsolatot szeretnél vele akkor egyszerűen nem értelek. Ezek emberi dolgok. Na meg nem születik mindenki úgy hogy azonnal ő a lepedők királya. Ezért van az a sok boldogtalan ember meg párkapcsolat mert mindenki így viselkedik. Áhh a másik béna meg nem tudja a gondolataimat kiolvasni ezért dobom. Nem értem az ilyen embereket...
2022. febr. 13. 10:28
 5/59 anonim ***** válasza:
24%
Senki nem úgy születik, csak nehogy már egy 30 èvesnek a kezét kelljen fogni, etetni esetleg nem kell?
2022. febr. 13. 10:31
 6/59 anonim ***** válasza:
83%
5# itt a csókról volt szó nem életvezetési tanácsokról. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
2022. febr. 13. 10:37
 7/59 anonim ***** válasza:
Valakinek ez is az, ha sajàt bevallása szerint nem úgy született.
2022. febr. 13. 10:39
 8/59 anonim ***** válasza:
72%

Mert egy 22 évesnek megmondanád, hogy mi a bajod vele? Nyilván nem, mert itt nem a kor a lényeg, hanem az, hogy szimplán bénának érezted vele az első csókot.

De ez teljesen megérthető, neked fontos az első, pont.

2022. febr. 13. 10:41
 9/59 anonim ***** válasza:
77%

Aha volt. Megkockáztatom, hogy az első csókja volt (24 évesen). Első randi tök jó volt, a másodikon megcsókolt, hirteleny felvezetés nélkül, konkrétan abba se tudta hagyni, már levegőt nem kaptam, meg annyira szorított magához, hogy mozdulni se tudtam. Bekapta az egész fejemet és a nyelve is propellerként működött. Aztán még van pofája megkérdezni, hogy "nagyon jól csókolsz, és én milyen vagyok?" Hát kvaszar vagy, de ezt nem mondtam neki :D Aztán még jött volna fel hozzám és csak lesett, amikor mondtam neki, hogy nem lesz folytatás.

Mentem hányni, sziasztok :D

2022. febr. 13. 10:42
 10/59 A kérdező kommentje:

Szerintem nem erted. Nem arrol volt szo ott, hogy szenvedelyesen/vadul csokolt! Ha kell, kepes vagyok felvenni a ritmust!

A technikaval volt a gond, amitol szo szerint majdnem hanytam.

Egyszeruen ha valaki radtapasztja a szajat, a torkodig dugja a nyelvet, akkor mit csinalsz? Az ajkaidat sem tudod hasznalni, mert azokat mar reg "beszippantotta/elnyelte".

Emlekszem az elso csokra. 16 eves voltam, a srac 19.

Fel sem tunt neki, hogy elotte nem csinaltam. Tudod miert? Mert erzessel csinaltam.

Nyilvan gyakorlat teszi a mestert, de egy 32 (!) eves ferfit ne en tanitgassak mar...

2022. febr. 13. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!