Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?
Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.
A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.
Mert egy 22 évesnek megmondanád, hogy mi a bajod vele? Nyilván nem, mert itt nem a kor a lényeg, hanem az, hogy szimplán bénának érezted vele az első csókot.
De ez teljesen megérthető, neked fontos az első, pont.
Aha volt. Megkockáztatom, hogy az első csókja volt (24 évesen). Első randi tök jó volt, a másodikon megcsókolt, hirteleny felvezetés nélkül, konkrétan abba se tudta hagyni, már levegőt nem kaptam, meg annyira szorított magához, hogy mozdulni se tudtam. Bekapta az egész fejemet és a nyelve is propellerként működött. Aztán még van pofája megkérdezni, hogy "nagyon jól csókolsz, és én milyen vagyok?" Hát kvaszar vagy, de ezt nem mondtam neki :D Aztán még jött volna fel hozzám és csak lesett, amikor mondtam neki, hogy nem lesz folytatás.
Mentem hányni, sziasztok :D
Szerintem nem erted. Nem arrol volt szo ott, hogy szenvedelyesen/vadul csokolt! Ha kell, kepes vagyok felvenni a ritmust!
A technikaval volt a gond, amitol szo szerint majdnem hanytam.
Egyszeruen ha valaki radtapasztja a szajat, a torkodig dugja a nyelvet, akkor mit csinalsz? Az ajkaidat sem tudod hasznalni, mert azokat mar reg "beszippantotta/elnyelte".
Emlekszem az elso csokra. 16 eves voltam, a srac 19.
Fel sem tunt neki, hogy elotte nem csinaltam. Tudod miert? Mert erzessel csinaltam.
Nyilvan gyakorlat teszi a mestert, de egy 32 (!) eves ferfit ne en tanitgassak mar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!