Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar, hogy az elso csok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?

Figyelt kérdés

Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.

A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.

2022. febr. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
85%
Nem szűzek voltak, ezek még mindig azok…
2022. febr. 13. 11:43
 32/59 anonim ***** válasza:
0%
#17 24 évesen csókolóztam először és akkor vesztettem el a szüzességem is. És akkor mi van? Ha 30 évesen vesztem el akkor kevésbé vagyok jó ember mint te? Inkább azon gondolkodj el hogy vőlegényed van és meg is ilyen kérdéseket írogatsz ki ide felnőtt nő létedre. Szerintem inkább maradj csendben mert ez elég nagy szégyen. Ott be voltál tojva aztán itt sírsz gyakorin hogy milyen rosszul csókol a srác akivel meg akartad csalni a vőlegényed? Milyen szánalmas vagy te jó ég...
2022. febr. 13. 11:44
 33/59 anonim ***** válasza:
34%
27-es vagyok. Persze ez régebben történt mi? És teljesen véletlenül most jutott eszedbe már amikor vőlegényed van mi? Nem is átlátszó a sztori. Á dehogy...Szegény vőlegényed remélem rájön. Most gondolom próbálod letagadni a dolgot. De ne meséld már be nekünk hogy vőlegényed van és neked pont most jutott eszedbe és idehányod gyakorira ezt a dolgot. Milyen nők vannak a világon beszarás...
2022. febr. 13. 11:48
 34/59 anonim ***** válasza:
80%

Uhh de áldom az eget, hogy 16 évesen lett egy két évig tartó párkapcsolatom, ahol csókolóztam és szexeltem is (bár nem vele volt az első csókom), úgyhogy emiatt nem is akadok ki, ha egy számomra ismeretlen ember nem kezd 30 feletti szüzekkel és nem ostorozom magam, amiért ilyen későn kellettem valakinek :D

Respect az exednek/párodnak, hogy elfogadta, hogy 24 évesen még csak a plüssmaciddal csókolóztál, azt is utoljára 7 évesen :D

2022. febr. 13. 12:10
 35/59 anonim ***** válasza:
0%
#34-es moat te ettől gondolom nagy jampi vagy mi? Mert 16 évesen szexeltél. Azt mit értél el vele? Hogy az embertársaidat jobban tudod degradálni mint mások. Hú nagy előnyre tettél szert az életben. Ja nem...
2022. febr. 13. 12:13
 36/59 anonim ***** válasza:
80%

Okay I left the chat.

Megyek szexelni a szintén normális időben szüzességét elvesztő párommal, akivel már az első csók is fantasztikus volt :)

2022. febr. 13. 12:21
 37/59 anonim ***** válasza:
0%
#36 why beszélsz half angolul? Látszik hogy mekkora az IQ-d ide jársz név és arc nélkül menőzni a gyakorira. Micsoda szánalom... Aztán ráadásul itt bármit lehet hazudni igaz? Mennyi ilyen birka van ebben a kis országban? Ezzel menőzni hogy te 16 évesen szexeltél már. Hát nem semmi. 😂😂😂
2022. febr. 13. 12:25
 38/59 A kérdező kommentje:

Volt egy kis dolgom..

Uff..nekem esett a GYIK szuzesseg tagozata! :D

A sok habzo szaj..

Amugy az koztudott, hogy a GYIK-en lebzselo (foleg ami ezt a kategoriat illeti) felhasznalok tobbsege 0 tapasztalattal rendelkezik, de tudjak, hogy az oldal anonim, igy megengedhetik maguknak, hogy jatsszak itt a tapasztalt Joskat.

1) Nem ertem, hogy kinek mi koze az en parkapcsolatomhoz? Hogy jon az ide?

A parom tudja, hogy szoktam itt olvasgatni, sot neha el is kuldok neki kerdest/valaszt, hogy o is nevessen.

Mindenrol szoktunk dumalni (ahogy egy normalis kapcsolatban ez mar megszokott..) es a telefonomat sem dugdosom elole. Barmikor barmibe beleolvashat. Ezt a sztorit pedig o is tudja, mert meg a kapcsolatunk elejen beszelgettunk..es akkor hintettem el, hogy volt egy ilyen noob-al dolgom.

2) Feltettem egy egyszeru kerdest, amire kb. alig jott valasz, helyette a sok magara ismero szuz, - lelekben megragadt "kisgyerek" felhasznalo- besertodott es neki allt okoskodni.

A valo vilagban kell bizonyitani, nem itt a GYIK-en.

3) A kerdes nem azert szuletett, mert evek ota ezen ragodok, szimplan olvastam egy hasonlo jellegu kerdest es eszembe jutott, hogy nekem is volt mar reszem kellemetlensegben.

#32ke!

Te vagy itt a legszanalmasabb! :D

Luzer, aki nem ert a nokhoz...kis mitugralsz..nekem csak te ne pattogj, mert ahhoz esz is kellene. Jarj onismereti treningekre, noveld az onbizalmad es akkor talan egy fokkal kevesbe leszel ilyen szanalmaska!

2022. febr. 13. 12:41
 39/59 A kérdező kommentje:

Jaj es most olvasom..

24 evesen elso csok? Kinek fizettel erte es mennyiert szanta ra magat? :D

Igy mar teljesen ertem a frusztraltsagodat. Bocsanatot is kerek, hogy olyan elesen reagaltam a kommentjeidre.

Eleg frusztralo lehetett, hogy 24 evig t****k rad magasrol. Gondolom ez azota sem nagyon valtozott, kulonben nem lennel ilyen veszett.

👶🏻🍼🤤🥴🤢🤮

2022. febr. 13. 12:47
 40/59 anonim ***** válasza:
50%
39# ha látnál élőben akkor lehet hogy magad alá csurgatnál aranyom. Képzeld el hogy nem mindenki olyan mint te hogy mindekinek alá fekszik miközben vőlegénye van. Annyi az egész hogy én kapcsolatban gondolkozok mindig nem szeretem az egyéjszakás kalandokat. Te semmit nem szólhatsz aki ide jár ilyen kérdéseket feltenni gyakorira mikor vőlegénye van. Nekem eszembe sem jutna hogy ilyeneket írjak ki ide mikor boldog párkapcsolatban élek. Szóval te szerintem ne játszd itt a fejed kedves kérdező. Mert aki ide jár ilyen kérdéseket kiírogatni az full szánalmas. Vagy mit vártál hogy jönnek majd megerősítő kommentek hogy hú de jó vagy csajszi hogy megmondtad a gyakorin hogy tr mekkora menő csaj vagy én is járni akarok veled. Ne itt keresd az önigazolást te bánat.
2022. febr. 13. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!