Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?
Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.
A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.
Uhh de áldom az eget, hogy 16 évesen lett egy két évig tartó párkapcsolatom, ahol csókolóztam és szexeltem is (bár nem vele volt az első csókom), úgyhogy emiatt nem is akadok ki, ha egy számomra ismeretlen ember nem kezd 30 feletti szüzekkel és nem ostorozom magam, amiért ilyen későn kellettem valakinek :D
Respect az exednek/párodnak, hogy elfogadta, hogy 24 évesen még csak a plüssmaciddal csókolóztál, azt is utoljára 7 évesen :D
Okay I left the chat.
Megyek szexelni a szintén normális időben szüzességét elvesztő párommal, akivel már az első csók is fantasztikus volt :)
Volt egy kis dolgom..
Uff..nekem esett a GYIK szuzesseg tagozata! :D
A sok habzo szaj..
Amugy az koztudott, hogy a GYIK-en lebzselo (foleg ami ezt a kategoriat illeti) felhasznalok tobbsege 0 tapasztalattal rendelkezik, de tudjak, hogy az oldal anonim, igy megengedhetik maguknak, hogy jatsszak itt a tapasztalt Joskat.
1) Nem ertem, hogy kinek mi koze az en parkapcsolatomhoz? Hogy jon az ide?
A parom tudja, hogy szoktam itt olvasgatni, sot neha el is kuldok neki kerdest/valaszt, hogy o is nevessen.
Mindenrol szoktunk dumalni (ahogy egy normalis kapcsolatban ez mar megszokott..) es a telefonomat sem dugdosom elole. Barmikor barmibe beleolvashat. Ezt a sztorit pedig o is tudja, mert meg a kapcsolatunk elejen beszelgettunk..es akkor hintettem el, hogy volt egy ilyen noob-al dolgom.
2) Feltettem egy egyszeru kerdest, amire kb. alig jott valasz, helyette a sok magara ismero szuz, - lelekben megragadt "kisgyerek" felhasznalo- besertodott es neki allt okoskodni.
A valo vilagban kell bizonyitani, nem itt a GYIK-en.
3) A kerdes nem azert szuletett, mert evek ota ezen ragodok, szimplan olvastam egy hasonlo jellegu kerdest es eszembe jutott, hogy nekem is volt mar reszem kellemetlensegben.
#32ke!
Te vagy itt a legszanalmasabb! :D
Luzer, aki nem ert a nokhoz...kis mitugralsz..nekem csak te ne pattogj, mert ahhoz esz is kellene. Jarj onismereti treningekre, noveld az onbizalmad es akkor talan egy fokkal kevesbe leszel ilyen szanalmaska!
Jaj es most olvasom..
24 evesen elso csok? Kinek fizettel erte es mennyiert szanta ra magat? :D
Igy mar teljesen ertem a frusztraltsagodat. Bocsanatot is kerek, hogy olyan elesen reagaltam a kommentjeidre.
Eleg frusztralo lehetett, hogy 24 evig t****k rad magasrol. Gondolom ez azota sem nagyon valtozott, kulonben nem lennel ilyen veszett.
👶🏻🍼🤤🥴🤢🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!