Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar, hogy az elso csok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?

Figyelt kérdés

Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.

A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.

2022. febr. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
80%
#4-es vagyok. Aztán honnan tudod hogy nem te voltál neki az első akivel csókolózik? Miért nem mondtad meg neki hogy finomabban? Ott nem voltál elég bátor mi? Ide kell kiírni mert itt már van elégersz? Ott neki kellett volna megmondani hogy várj ez így kellemetlen nem esik jól. Nem mindenki profi. Vannak ügyesebb emberek és kevésbé azok. Van aki profin csókol mert van hozzá érzéke van akinek meg nincs. Képzeld voltam nálam idősebb nővel akinek semmi érzéke nem volt az egész szexualitáshoz csak annyi hogy külsőleg minden eszköze megvolt hozzá. Ettől még nem rúgtam ki az ágyból. Szépen finoman közöltem vele hogy kicsit aktivizálja magát és aztán a végén minden jól süt el. Most mondtam volna neki én is hogy bocs neked kell lenni a tapasztaltnak mert 10 évvel idősebb vagy és most itt hagylak mert nem jól csókoltál meg. Gyerekes viselkedés. Aztán idejöttem volna és kiírom itt magamból hogy milyen rosszul esett nekem hogy az a csinos kis milf milyen tuja volt az ágyban. Na persze...
2022. febr. 13. 10:55
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell ezen hisztizni. Volt olyan, hogy valakivel szuper volt csókolózni, volt olyan, hogy nekem nem volt jó, volt olyan, hogy a másiknak nem volt jó. Egymásra kell hangolódni. Meg kell mondani, hogy mi jó és mi nem jó.
2022. febr. 13. 11:00
 13/59 anonim ***** válasza:
55%
Na azért szerintem ha egy 32 éves embernek élete első csókjában volt része, az bocs, de elég gáz. Azért 20 éves korig össze lehet azt hozni
2022. febr. 13. 11:20
 14/59 anonim ***** válasza:
88%

13

És egészen pontosan miért gáz? Lerohad az ember micsodája 32 éves korra vagy mi a probléma?

2022. febr. 13. 11:22
 15/59 anonim ***** válasza:
0%
#13 ettől ő gondolom pl kevésbé ember mi? Ha 40 évesen veszti el a szüzességét akkor szóba sem állsz már vele mi? Eltiprod kiközösíted és megbélyegzed? Hagyjuk már ezt az állat gondolkodásmódot...
2022. febr. 13. 11:23
 16/59 anonim ***** válasza:
69%
40 èvesen szűz🤣 egyre jobb…. ott már nagy bajok lehetnek, de hogy 30 évesen nem csókolózott ott is.
2022. febr. 13. 11:25
 17/59 A kérdező kommentje:

Miert erzem azt, hogy valamilyen szinten magadra ismertel a tortenetben? Remelem nem ilyen kicsi a vilag! Fuj mar.

Egyszeruen az irasodrol csak ugy ordit, hogy sikertelen vagy a noknel..vagy tobbszor koppantal.

Azert is vagy ennyire felhaborodva..mint egy sertodekeny ovis.

Jah es ne jeverd a hevesseget a benazassal! :D

Elottem volt neki kapcsolata, kettot mondott. Kapcsolatrol beszelt, tehat volt ideje belejonni..

En nem vesztegetem az idomet. Biztos, hogy en sem vagyok mindenben profi, de vannak dolgok, amik egy bizonyos kor utan mar magatol ertetodoek.

2022. febr. 13. 11:25
 18/59 A kérdező kommentje:
Keverd*
2022. febr. 13. 11:26
 19/59 anonim ***** válasza:
69%
Lehet szűz még, a gyakori gyűjtőhelye a 30+ -os 40-es szűz híneműeknek🤣🤣🤣
2022. febr. 13. 11:29
 20/59 anonim ***** válasza:
76%

#13 vagyok. Nem kezdenék 40 éves szűzzel. Volt szűz barátom amúgy, 22 volt. Ő 20 évesen csókolózott először. És amúgy de, voltak vele bajok, főleg az önbizalom hiánya, a töketlensége, de próbált rajta változtatni. Félénk volt, de valami megfogott benne, úgyhogy összejöttünk.

Nem nézem le, ember marad attól még, viszont oka van annak, ha ennyi idősen még csók se volt. Nem, nem kezdek ilyennel, nem vagyok jótékonysági szervezet, nekem jobb, élvezetesebb olyannal ismerkedni, akit nem én tanítok meg csókolózni. 24-31 korosztályban ismerkedtem a párom előtt, azért többségében már volt minimum egy barátnőjük előttem.

A kérdező is jogosan építette le ezt a férfit, mert nagyon nem jön be egy tapasztalt nőnek, ha ennyire kezdő valaki. A tapasztalt alatt nem kvát értek, lehet ez a tapasztalat akár egy hosszabb kapcsolat is, ami alatt az ember megtanul érzékien csókolni és szexelni.

2022. febr. 13. 11:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!