Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?
Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.
A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.
13
És egészen pontosan miért gáz? Lerohad az ember micsodája 32 éves korra vagy mi a probléma?
Miert erzem azt, hogy valamilyen szinten magadra ismertel a tortenetben? Remelem nem ilyen kicsi a vilag! Fuj mar.
Egyszeruen az irasodrol csak ugy ordit, hogy sikertelen vagy a noknel..vagy tobbszor koppantal.
Azert is vagy ennyire felhaborodva..mint egy sertodekeny ovis.
Jah es ne jeverd a hevesseget a benazassal! :D
Elottem volt neki kapcsolata, kettot mondott. Kapcsolatrol beszelt, tehat volt ideje belejonni..
En nem vesztegetem az idomet. Biztos, hogy en sem vagyok mindenben profi, de vannak dolgok, amik egy bizonyos kor utan mar magatol ertetodoek.
#13 vagyok. Nem kezdenék 40 éves szűzzel. Volt szűz barátom amúgy, 22 volt. Ő 20 évesen csókolózott először. És amúgy de, voltak vele bajok, főleg az önbizalom hiánya, a töketlensége, de próbált rajta változtatni. Félénk volt, de valami megfogott benne, úgyhogy összejöttünk.
Nem nézem le, ember marad attól még, viszont oka van annak, ha ennyi idősen még csók se volt. Nem, nem kezdek ilyennel, nem vagyok jótékonysági szervezet, nekem jobb, élvezetesebb olyannal ismerkedni, akit nem én tanítok meg csókolózni. 24-31 korosztályban ismerkedtem a párom előtt, azért többségében már volt minimum egy barátnőjük előttem.
A kérdező is jogosan építette le ezt a férfit, mert nagyon nem jön be egy tapasztalt nőnek, ha ennyire kezdő valaki. A tapasztalt alatt nem kvát értek, lehet ez a tapasztalat akár egy hosszabb kapcsolat is, ami alatt az ember megtanul érzékien csókolni és szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!