Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt mar, hogy az elso csok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?

Figyelt kérdés

Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.

A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.

2022. febr. 13. 09:50
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
0%
Jól látod kedves kérdező tényleg nem vagy profi sok mindenben pl az emberi kapcsolatokban. Szerintem próbálkozz az állatvilágban ott tuti több sikered lesz. 😂😂😂
2022. febr. 13. 11:31
 22/59 A kérdező kommentje:

#20 👏👏👏👌👌👌

Vegre valaki megertette, hogy mirol van itt szo. Koszonom!

2022. febr. 13. 11:33
 23/59 anonim ***** válasza:
76%
#20 vagyok, ne aggódj kérdező, bőven válogathatsz azok közül, akik fel tudnak mutatni legalább olyan csekély tapasztalatot 30 felett, hogy tudnak csókolózni, mert már csinálták. Ne a gyakorit vedd alapul, itt mindenki szűz, mert a nők szemetek :D
2022. febr. 13. 11:35
 24/59 anonim ***** válasza:
60%
Viszont te nem sok mindent értesz meg kedves kérdező. Annyi a lényeg hogy ne nézd le a másikat mert nem jól csókolt. Te meg lehet hogy nem vagy jó az ágyban az ő szemszögéből. Minek ítélkezel?
2022. febr. 13. 11:36
 25/59 A kérdező kommentje:

#21 Volegenyem van. Koszonjuk szepen jol vagyunk. Az allatokat pedig imadom!

A kesei szuzesseged elveszteseben tovabbra sem tudok neked segiteni.

Keress fel valamilyen "Elorehaladott stadiumu szuzesseg" csoportot es vedd fel veluk a kapcsolatot. Ott talan akad majd olyan, aki tanitgatni fog teged.

2022. febr. 13. 11:36
 26/59 anonim ***** válasza:
Mennek fizetőshöz…
2022. febr. 13. 11:37
 27/59 anonim ***** válasza:
Olvasom itt a kommenteket de a legnagyobb poén az hogy a kérdezőnek vőlegénye van és másokkal csókolózik az a kedvencem. Ráadásul még ilyeneket írkál ki gyakorira. Na ez a kemény nem a kád széle. Bújj el szerintem te fehérmájú rihe. 😂
2022. febr. 13. 11:39
 28/59 A kérdező kommentje:

Te engem miert itelsz el, amiert nem jon be egy csokanalfabeta?

Nem nezem le. Teljesen normalis hangnemben valtunk el es meg is mondtam neki a miertjet. En amondo vagyok: ami nem megy, azt nem kell eroltetni. Miert baj az, ha ez miatt nem akarom folytatni valakivel? Ha ez nekem nem jon be, akkor mar lenezem/elitelem...

Nyilvan fura, ha egy bizonyos kor felett valaki tanitasra szorul.

Az agyig el sem jutottunk..ahhoz nalam fontos a csok.

2022. febr. 13. 11:41
 29/59 anonim ***** válasza:
79%

#27 valószínűleg korában történt az eset, minthogy megismerte volna a párját.

Amúgy nem azt írja a kérdező, hogy gáz, aki rosszul csókol, hanem hogy kiábrándult és nem akart további esélyt adni. Ettől még emberileg nem nézi le, csak nem akar vele járni. Jogosan.

De nem értem, miért akadtak ki egyesek, ilyen sokáig szüzek voltatok és ez fáj nektek? Nekem az előbb említett 22 éves srácok kívül csak olyan ismerőseim vannak, akik 15-20 között már szexeltek (legelőször párkapcsolatban).

2022. febr. 13. 11:42
 30/59 A kérdező kommentje:

Luzerkem, ez nem friss story.

2022. febr. 13. 11:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!