Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt mar, hogy az elso csok utan megundorodtal az illetotol?
Nekem volt ilyen. Mondjuk nem mondanam, hogy 100% az esetem volt, de azert adtam neki egy eselyt. Egy harmincas illetorol van szo, tehat nem egy kezdo tini.
A csokrol: az ajkait csak arra hasznalta, hogy "bekapja" a fel arcomat/szam, aztan teljesen passziv maradt. A nyelvet viszont a torkomig dugta. Tiszta nyal voltam, meg most is forog a gyomrom, ha visszagondolok.
ha látnál élőben akkor lehet hogy magad alá csurgatnál aranyom."
Ebben biztos vagyok! Olyan szintu hasmenes torne ram, hogy egesz allo nap ki sem mozdunek a mosdobol.
"Képzeld el hogy nem mindenki olyan mint te hogy mindekinek alá fekszik miközben vőlegénye van. "
Erdekes felvetes...bar semmi logika nincs benne. Nem tudsz megserteni, mert eloszor megnezem, hogy mifele irja azt amit, aztan mar konnyu. Egy szanalmas a harmincas eveiben jaro palimadar, aki senkinek sem kell.
"Annyi az egész hogy én kapcsolatban gondolkozok mindig nem szeretem az egyéjszakás kalandokat."
Nem is szeretheted, hiszen a kutyanak sem kellesz.
"Te semmit nem szólhatsz aki ide jár ilyen kérdéseket feltenni gyakorira mikor vőlegénye van. Nekem eszembe sem jutna hogy ilyeneket írjak ki ide mikor boldog párkapcsolatban élek. Szóval te szerintem ne játszd itt a fejed kedves kérdező. Mert aki ide jár ilyen kérdéseket kiírogatni az full szánalmas."
Neked nem is volt meg parkapcsolatod es hidd el nekem: egyedul fogsz megoregedni.
👨🏼🦳🤤😍 = 🤮🤢❌
Miert is? Te akkor mit keresel itt a GYIK-en? Mi baj a fejeddel? :D
A srac egy szanalom, aki nem tudja elfogadni, hogy a hozza hasonlo luzerekhez egyszeruen nem mindenkinek van gyomra. Gondolom te is ezt a kategoriat kepviseled, ellenkezo esetben tennel magasrol arra, hogy en itt mit kerdezek.
Ez egy ilyen oldal, es ha ugy tetszik, akkor azt fogom megkerdezni, hogy szerintetek mikor lesz kevesebb luzer pasi...
Erted? Azt kerdezek amit akarok.
Ha pedig nem erdekel a kerdesem, vagy nem tudsz ra erdemben valaszolni, akkor lapozz.
Nyilvan erintett vagy es ezert kapaszkodsz a kerdesembe. Ok, hat ez van. Nincs mit tenni. Felolem nyugodtan vezesd le itt, a benned felgyulemlet feszultseget. Lehet konnyebb lesz.
#46 tenyleg?
Felolem akar talalkozhatunk is, csak vigyazz, mert nem Magyarorszagon cseperedtem fel. ;) Elintezlek fel perc alatt.
Mellesleg ismerkedjetek meg. Szerintem ket luzer osszeillik. Vagy Anyukadat kuld el hozza. Egy kis oralra. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy Anyucidba kisebb ize ment bele, mint amekkora kijott ;)
Te orak ota az en kerdesem felett ulsz...
Nem vagy szanalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!