Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás gyorstüzelésre?
A párom nagyon gyorsan elélvez. Max egy perc. Próbáltam már, hogy előtte leszopom és másodjára tovább tud, de nem. Próbáltam, hogy én irányítok, és lassan mozgok, vagy megállok, de nem használ. Mozgás nélkül elélvez bennem. Gumiban sem bírja tovább. Kb tízszer szexeltünk már, de még most is ugyanilyen. Lehet ez jobb?
Volt már olyan akinél ez javult? Mit érdemes kipróbálni?
Volt akinek megoldódott ilyen szitu, vagy nincs remény és hagyjam el?
ez max akkor tud javulni, ha ő is akarja
nálam pont a fordítottja volt a gond, nekem sikerült változtatnom rajta, de ez minimum hónapok, vagy évek
bár lehet vannak módszerek amikkel hetek alatt is lehet változtatni
Nem tudsz tenni semmit. Neki kell cselekednie. Kezdésnek el kell menni orvoshoz.
Ha erre nem hajlandó, akkor SOHA nem fogja kinőni ezt a betegséget/aberrációt
3
Jaja, értem. Csak nekem ennél azért többre van igényem. Első pár alkalommal még szabadkozott, meg hogy majd jobb lesz. Legutóbb már nem, de nekem ez kevés így...
#5:
kézzel, vagy szájjal sem csinálja tovább neked?
7
A fő kérdés, hogy valóban tud??? Volt már akinek megoldódott ezzel???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!