Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás gyorstüzelésre?
A párom nagyon gyorsan elélvez. Max egy perc. Próbáltam már, hogy előtte leszopom és másodjára tovább tud, de nem. Próbáltam, hogy én irányítok, és lassan mozgok, vagy megállok, de nem használ. Mozgás nélkül elélvez bennem. Gumiban sem bírja tovább. Kb tízszer szexeltünk már, de még most is ugyanilyen. Lehet ez jobb?
Volt már olyan akinél ez javult? Mit érdemes kipróbálni?
Volt akinek megoldódott ilyen szitu, vagy nincs remény és hagyjam el?
Sajnálom. És megértelek. Írták itt, hogy ha még a 100. alkalommal is....
Ha naponta 2x szexeltek, az 50 nap a pirosbetűsök nélkül. Iszonyú frusztráló nőként a nagy semmi - közben légy megértő HÓNAPOKON ÁT úgy, hogy _tudod_, semmi nem garantálja a sikert, nem úgy van, mint egy veszélyeztetett terhességnél, ahol x hét/hónap kényszerpihi után azért visszatérhet a rendszer egy normál kerékvágásba, _addig_ egyéb módokon lehet élvezkedni - itt az van, hogy hónapokig tűrj, bíztasd, próbálkozz, és vagy nyer, vagy nem nyer.
Közben még ő a sértődött, meg aki bűntudatot kelt. Á, kiábrándító lenne nekem is.
Igen, van ellene megoldás*
Orvoshoz el kellene menni a dologgal! Pszichiátriára beutaló sem kell. De legjobb ha urologián kezded, és már viszed az urológus szakvéleményét
45
Hogy mibe hajszolta bele??????
😄😄😂😂
Szerintem úgy értette, hogy gyorsan élvez el a pasi (= attól is, ha a szellő hozzáér) és belehajszolták a felismerésbe, hogy TÉNYLEG, és hogy ez nem annyira kellemes, pláne hogy bármit teszel / nemteszel is ez van.
És hát.... igen. (vonatkozó jelenet: az "elpusztult Január, a gólya").
48
Na ne már, ezt szerintem te magad se érted mit írsz. A 45-ös meg gyorstüzelő lúzer lehet akinek egyszerűbb a nőket hibáztatni, és most itt egy akit leszólhat mert nem tetszik neki ami van. Mondjuk nem is csodálom, nekem se tetszene. A legutóbbi szeretőmnek is gyorstüzelő volt a férje, úgyhogy hallgattam párszor, csak azért nem röhögtem hangosan a sztorikon, mert sajnáltam a csajt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!