Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van megoldás gyorstüzelésre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van megoldás gyorstüzelésre?

Figyelt kérdés

A párom nagyon gyorsan elélvez. Max egy perc. Próbáltam már, hogy előtte leszopom és másodjára tovább tud, de nem. Próbáltam, hogy én irányítok, és lassan mozgok, vagy megállok, de nem használ. Mozgás nélkül elélvez bennem. Gumiban sem bírja tovább. Kb tízszer szexeltünk már, de még most is ugyanilyen. Lehet ez jobb?

Volt már olyan akinél ez javult? Mit érdemes kipróbálni?

Volt akinek megoldódott ilyen szitu, vagy nincs remény és hagyjam el?

2022. febr. 11. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:

#8:

azért fontos, mert akkor tudja ő is, hogy ennél többről szól a szex és részt is akar venni benne, tenni akar érte

2022. febr. 11. 09:43
 12/68 A kérdező kommentje:

11

Aham. Ujjam nekem is van. Elmondtam, hogy ez nekem így nem frankó és valahová fejlődni kéne. De a következő alkalmak se lettek jobbak.

2022. febr. 11. 09:46
 13/68 anonim ***** válasza:
Mennyi idős amúgy?
2022. febr. 11. 09:53
 14/68 anonim ***** válasza:

21 éves. Délután bedobom a szexuálpszichológust.

Nem sokkal jutottam előrébb...

2022. febr. 11. 10:04
 15/68 anonim ***** válasza:
Nem is fogsz.Ahogy írtam ember függő.Rendkívül sokat olvastam beszélgettem ez ügyben.Szerintem genetika nagyon nehéz lesz rajt segíteni.Van olyan aki meg alig tud elélvezni.Ne azért mert nem akar hanem mert valamiért nagyon nehezen jön össze neki.
2022. febr. 11. 10:10
 16/68 anonim ***** válasza:
36%
Hidd el, nem direkt csinálja. Nem szép dolog ezért elhagyni.
2022. febr. 11. 10:13
 17/68 anonim ***** válasza:
Igazad van valóban nem direkt csinálja.De a hölgyet is meg lehet érteni.Én férfiként ugyanebben a cipőben járok így esélytelen a párkapcsolat ahogy már írtam maradnak a prostik...
2022. febr. 11. 10:19
 18/68 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem direkt. Ettől ez még nem vígasztal. Én is olvasom itt a gyorstüzelők kérdéseit meg kommentjeit, és nem nagyon olvastam eddig megnyugtató dolgot. Eddig kívülálló voltam és nem hittem, hogy érinteni fog, de most ez van. Így nem fog sokáig menni az egészen biztos. Azért írtam ki a kérdést, hogy mások tapasztalatait megismerjem, erre jó egy ilyen oldal. Főleg lányok/nők TAPASZTALATA érdekelne. Pasik nem igazán objektívek szerintem, az eddigi kommentek alapján.
2022. febr. 11. 10:21
 19/68 anonim ***** válasza:
34%
Ennél lehetnél kicsit türelmesebb.. azzal hogy frusztrálod csak rontasz a helyzeten.
2022. febr. 11. 10:22
 20/68 A kérdező kommentje:
Nem frusztrálom, én megoldani akarom. Rövidtávon semmi javulás nem volt. És komoly szándékot sem látok.
2022. febr. 11. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!