Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm jó valamire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm jó valamire?

Figyelt kérdés

12 cm a farkam, és rengetegen kinevetnek miatta. Meg gyorsan is megyek el, ami nagyon idegesít.

Jobban érdekel, hogy nekem jó legyen, mint a lánynak. Mivel elég megnyerő személyiség vagyok, többet mondok, mint 12 cm, ha próbálom ágyba csalni őket, nincs nehéz dolgom.

Szerintetek gáz?

2022. jan. 25. 11:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
95%

Nem volt dolgom élő 12-sel,de az egyik dildóm akkora és a legtöbbször bőven elég az.

Persze ez nem jelenti azt, hogy nagyobb nem megy be.

Volt exem 24.

Jelenlegi párom 14, ám nagyon jól használja. Nekem meg nem kell megfulladnom, ha betolja kicsi számba.

Mindennek van előnye.

Bevallom, amikor összejöttem vele kisebbre számítottam, mivel ázsiai.

Merevség, forma, irány, arány, használat kérdése.

Az elfogadás és magabiztos használat pedig kulcsfontosságú, főleg "kisebb méreteknél."

30N

2022. júl. 4. 08:06
 32/41 anonim ***** válasza:
80%

Metéltesd körül!

Igaz kicsi marad,de legalabb szebb lesz!

36N

2022. júl. 4. 12:44
 33/41 anonim ***** válasza:
83%
hát én valahogy soha nem tisztáztam előre h mekkora van.
2022. szept. 25. 11:50
 34/41 anonim ***** válasza:
40%
Semmire
2022. dec. 15. 19:53
 35/41 anonim ***** válasza:
80%
Popsiba jöhet.
2022. dec. 16. 13:24
 36/41 anonim ***** válasza:
76%
Kicsi. Nekem 14-15 centi, de még ez is kicsi. Sok póz kb lehetetlen. Lovaglás, ami sok nőnek a kedvence (meg sok férfi is szereti) is nagyon rossz ilyen kicsivel. Folyamatosan arra kell figyelni, hogy ne csúszon ki. Meg oldalon fekve, hátulról is nagyon sok megy el csak a póz miatt. És vannak még ilyen pózok, amik amúgy jók meg izgatók, de minimum 18 kerüli kell hozzá.
2023. ápr. 23. 14:01
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Le szopni jó mer nem túl Nagy✨

Bőven lehetne torkozni mer ahhoz jó, méret aki nem, bírja annyira a 15,17 20cm ket.

20f

2023. ápr. 24. 09:43
 38/41 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos barátom az nagyon picurka, itt az ember 18+ alatt labdába se rúg hosszabb távon egy jó csajnál válogatnak megtehetik és végül is igazuk van helyükbe én is ezt tenném, ez van el kell fogadni igazságtalan ez az élet rengeteg dolgon tudsz változtatni de ezen éppen nem ez modern felvilágosult világban ez nagy hátràny, nyugi az arab világban nem agódnak a fèrfiak ilyeneken a nőknek nincs kinyilva ennnyire a csipája az van amit fèrfi mond nincs ri..anckodás hogy ő neki nagyobb kell
2023. ápr. 27. 20:23
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Ez a természetes kiválasztódás kis farkuak nehezebben tudjanak szaporodni általában valami nagyobb problèmát is tükröz vagy testi vagy szellemi gondok is vannak a kis pèlósoknál, az alfa csávóknak mind 20cm körül mozog szóval ez nem véletlen
2023. ápr. 27. 20:36
 40/41 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora, én sokat paráztam miatta, de a csajomnak megfelel. Vannak nők, akiknek ez kevés, hát ők majd dugnak mással, nekem is jut elég. Olyan is van, akinek meg a 18+ sok. Előnye is van a kisebbnek: lehet vadulni anélkül, hogy fájna a nőnek.
2024. márc. 15. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!