Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már olyan a szexben, amikor valamiről nem gondoltátok, hogy izgalmas és jó lehet, de végül kiderült, hogy nagyon is az? Ha igen, akkor mi volt az?
Velem akkor volt ilyen, amikor a barátnőm lekötött az ágyra, bekötötte a szememet és úgy lovagolt meg és elégített ki orálisan, hogy kvázi maszturbátornak használta a testem.
Egyrészt, nem szeretem, ha korlátoznak a mozgásban. Emiatt nem is gondoltam, hogy nekem ez jó élmény lehet. Másrészt pedig, inkább a találékony, aktív szerepet szeretem jobban, ezért bár belementem, de az eseményig az volt bennem, hogy ha mozdulatlanul fekszem, az biztosan unalmas lesz majd. Aztán kiderült, hogy tévedtem. Felfedeztem csomó dolgot miközben a barátnőm ügyködött rajtam. Pl. rájöttem, hogy mennyi izgalmat adhat az is, hogy csak érzem a bőrét az enyémhez érni, meg az is, ahogy hallom nyögdécselni és cuppogni úgy, hogy egyáltalán nem látom őt és csak az emlékeimből táplálkozva képzelem magam elé az idomait.
A másik nagy felfedezés pedig az illat volat! Amit amúgy normál szexnél annyira nem is figyel az ember (gondolom azért, mert a vizuális inger annyival erősebb), holott az illatok nagyon fontosak a szexnél, de erre csak akkor jöttem rá végérvényesen, amikor "kikapcsolta" a szemeimet. Ekkor ugrott be, hogy: Ú basszus! Mennyire imádom az illatát, és hogy milyen jó illata van!
Számomra ez egy olyan élmény volt, amiről nem gondoltam volna, hogy élvezem, de aztán mégis jó, ráadásul tanulságos is volt. :)
Nektek volt ilyesmi éleményetek?
Bármi jöhet, nem szükséges ennyire kifejteni, de azért örülnék neki, ha jó kis válaszok érkeznének!
Volt pár.
Most ami eszembe jut, hogy bizonyos okok miatt a párom lekevert két nagy pofont, beindított.
Valahogy egyszer jött az ötlet, hogy próbáljunk ki egy olyan pózt, hogy álló misszionárius.
Nem tudom, honnan jött az ötlet, de az egyik kedvenc pózom lett mára (akár úgy, hogy a lány egy lábon áll csak, másikat felrakja valahová vagy tényleg előttem áll és úgy szexelünk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!