Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a helyzetről, amikor adott egy pár, melynek egyik tagja vágyik valamire az ágyban, de ez a vágy a másik fél számára fizikai és/vagy lelki fájdalommal, erős undorral, megalázottság érzésével jár együtt?
Ilyenkor elvárható bármelyik féltől, hogy engedjen?
Elvárható a vágyakozótól, hogy lemondjon az álmáról, vagy a partnernek kellene legyőznie a fenntartásait a dologgal szemben? És abban az esetben, ha a partner enged, akkor a vágyakozó fél képes maximálisan, lelkifurdalás nélkül élvezni dolgot?
(Nem az én nemi életemmel kapcsolatos, csupán foglalkoztat a gondolat, és érdekel mi erről mások véleménye.)
Meg kell találni az összhangot.
Kisebb engedmények tehetők, nagyobbat már nem lehet elvárni.
Mindennapos helyzet. Egy nő utálja az anált, de engedi a csókának, mert az meg akarja, és örömet akar neki szerezni.
Felesleges erről kérdést kiírni, mert ez természetes manapság.
Nem, nem természetes és nem normális, ha egy nő csak a pasija kedvéért engedi az anált, miközben ő valójában nem akarja, taszítja, fájdalmas számára. Egyáltalán nem normális.
A világon mindent és bármit lehet a szexben, és semmi sem túl perverz, vagy aberrált, HA mindketten akarják, és nincs m9g9tte semmilyen (fizikai, lelki, stb) kényszer.
Az análtól a fenéknyaláson és a pisin át a mélytorkoztatásig bármi lehet jó és normális kölcsönösség esetén, és a sima szex, vagy akár kézimunka is lehet abnomrális, hogy valaki kényszerből teszi.
És igen, bizony, ha valaki valamit azért tesz meg a párjának, mert szereti és örömet akar okozni, de amúgy egyáltalán nem szívesen teszi, az is kényszer. Mert értelmes ember sosem várna el olyat a párjától, amit az magától nem tenne meg.
Mégegyszer mondom: TERMÉSZETES.
Ez a női természet része, hogy meg akar felelni a pasijának. Persze többségében akkor, ha erős érzelmei vannak iránta.
Nagyon kevés olyan nő van, aki kiáll magáért, de azok nem is hétköznapi nők.
Az átlag nő - olyan 90% - simán behódol a férfinak. Amit azzal fog megindokolni, hogy örömet akar neki szerezni.
Úgyhogy, légyszíves ne terjessze hazugságokat a nőkről.
#5: mi volt ebben hazugság?
Az a hazugság, hogy ez természetes. Nem tudom, te ki vagy, de ez így elég hímsoviniszta dumának sikeredett...
Miért lenne hímsoviniszta az, ha kimondom az igazságot a nők egy jelentős részéről?
Tehetek én arról, hogy ők termeszetükből fakadóan behódolóak? Ne kezd el a sárdobálást, mert nincs értelme. Ez a nőknek kellene elrendezni magukban. Én csak elmondom az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!