Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megalázottság élvezése mitől alakul ki? 22l
Ha élvezem h szex! Közben megaláz egy férfi akkor ez mire vezethető vissza?
Nagy baj az ilyen? :(
Ez inkább önismereti kérdés. Gondold át a múltadat. Milyen élményeid voltak gyermekként? Hogyan bántak veled a szüleid, az osztálytársaid, stb.
Bajnak nem baj, ha tudod a helyén kezelni. A BDSM-ben a megalázottság például nagyon gyakori motívum.
27/F
Személyiségfejlődési rendellenesség.
Persze itt a gyk n normális. Azt fogják mondani hogy éld ki. Szerintem meg kell egy jó pszichológus mert más bajok is lesznek a kapcsolatban.
"Utsónak van igaza, egy undorító, mocskos beteg perverz disznó vagy"
Hogy lehetsz ilyen bunkó f_sz, te g_ci? Normálisan kérdezett, téged semmivel sem bántott, mivel érdemelte ki ezt tőled? Idióta k_csög! Verjed inkább tovább azt a szánalmas kis f_szodat!
5
Te nagyon aberràlt vagy. Remélem zárt osztàlyról írsz és nem vagy emberek közt.
Ez egy jó kérdés volt már több barátnőm akinek volt ilyen vágya.
De hogy ez mitől alakul ki arra énis kíváncsi vagyok
Amit észrevettem hogy mindenkinek más mértékben van igénye a megalázottságra pl aminek az egyik alap a másiknak már ijesztő/visszataszító is lehet
Igen ez így igaz.
A barátnőim ezért néznek furcsán, és kicsit betegnek is engem h ennyire izgat a megalázottság érzése.
Vkinek beleférnek dolgok a szexben, vki meg ragaszkodik a megszokothoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!