Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm jó valamire?
Figyelt kérdés
12 cm a farkam, és rengetegen kinevetnek miatta. Meg gyorsan is megyek el, ami nagyon idegesít.
Jobban érdekel, hogy nekem jó legyen, mint a lánynak. Mivel elég megnyerő személyiség vagyok, többet mondok, mint 12 cm, ha próbálom ágyba csalni őket, nincs nehéz dolgom.
Szerintetek gáz?
2022. jan. 25. 11:43
1/41 anonim válasza:
Te vagy gáz,nem a farkad. Am mindenki többet mond. Nekünk,nőknek is van ám szemünk.
2/41 anonim válasza:
Nem kell többet mondj.. ha tudod használni akkor a 12 cm is elég
5/41 anonim válasza:
Te vagy a gáz nem a farkad mérete
6/41 anonim válasza:
Mivel elég megnyerő személyiség vagyok, többet mondok, mint 12 cm. XD
Nekem is megnyerő a személyiségem, de pont azért mert nem a farkam méretével jövök egy beszélgetésbe.
Ilyen szövegel max egy diszkóba találsz lányt aki már részeg. Ő viszont már látott annyit, mint a fene. Lehet a 20-hoz van szokva.
7/41 anonim válasza:
"Mivel elég megnyerő személyiség vagyok, többet mondok, mint 12 cm"
Na ennek fuss neki még1x 🤣🤣
9/41 anonim válasza:
bár azzal már vigyázni kell, nehogy lepisild magad
10/41 A kérdező kommentje:
Hát úgy értem, hogy megnyerő a személyiségem; de 12 cm-t hallva a legtöbb lány meghátrálna. Ha meg 16+-os méreteket mondok, arra rákapnak.
2022. jan. 25. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!