Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm jó valamire?
Figyelt kérdés
12 cm a farkam, és rengetegen kinevetnek miatta. Meg gyorsan is megyek el, ami nagyon idegesít.
Jobban érdekel, hogy nekem jó legyen, mint a lánynak. Mivel elég megnyerő személyiség vagyok, többet mondok, mint 12 cm, ha próbálom ágyba csalni őket, nincs nehéz dolgom.
Szerintetek gáz?
2022. jan. 25. 11:43
21/41 anonim válasza:
Kinevetni. Másra nem alkalmas.
22/41 anonim válasza:
Első válaszoló,mindenki többet mond?Ne haragudj,de ez egy fa@ság. :D Nekem 17,5 - 18cm ,nagy kalappal és inkább hosszabb kateg mintsem vastag maga pénisz, a makkom az jó vastag...mindenesetre én pl. nem mondok többet mivel vallom: nem a méret a lényeg hanem az,hogy játékos legyél.
24/41 anonim válasza:
Belehuggyoznina konnetorba simàn elég!😂
25/41 exronin válasza:
Jajj, te gyerek, ne kamuzzál már 🙂🙂🙂.
Ha viszonylag sok nővel lettél volna, ahogy állítod, akkor már lenne annyi rutinod, hogy tudnád, a nőket nem ez érdekli.
Én is voltam párral, sosem kérdezték és én sosem mondtam, hogy mekkora...
Ha lettél volna nővel, tudnád, hogy egyetlen ujjperc is elég egy nő kielégítéséhez.
26/41 anonim válasza:
Viszonylag sokkal volt:rosszlányokról.
27/41 anonim válasza:
Az enyém 17 cm körül van. Az én kezemmel fogva nem tűnik olyan nagynak meg vastagnak. De hát 195 centi vagyok, nagy kezem van. Ezért fogyelgetni szoktam a lányok kezét, aztán ha a lány veszi kézbe akkor már egyből nem tűnik kicsinek a 17 centis. Mert két keze elfér rajta sőt nem is éri körbe az ujjaival. Én ugye lazán körbeérem. Ők nem érik körbe ha rá markolnak így nekik nagynak tűnik.
29/41 anonim válasza:
Szerintem nem sokra jó.. Nekem 20+ és tudom bizonyítani, mikropélók nyugodtan lepontozhatnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!