Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm jó valamire?
12 cm a farkam, és rengetegen kinevetnek miatta. Meg gyorsan is megyek el, ami nagyon idegesít.
Jobban érdekel, hogy nekem jó legyen, mint a lánynak. Mivel elég megnyerő személyiség vagyok, többet mondok, mint 12 cm, ha próbálom ágyba csalni őket, nincs nehéz dolgom.
Szerintetek gáz?
Szerintem ez nagyon kicsi haver.
Mondjuk ebben van valami, hogy a nőknek nagyon rossz a méretérzékük.
Én arra lennék kíváncsi, hogy egy nő megtudja e úgy saccolni a farok méretet, hogy szemmel nem látja, hanem csak abból szűrheti le, hogy benne van a puncijaban.
Illetve írtad, hogy eléggé megnyero a személyiseged, nagyon kíváncsi lennék, hogy egy olyan mint tez, bekamuzod, hogy 15-16 centi, vajon érzik, hogy nem akkora? Vajon a személyiség tultesz ezen és úgymond betudjak csapni önmagukat?
Viszonylag sok nővel voltam már.
Nyilván nem így csábítom őket, hogy bemondom, de ha valakivel úgy alakul, akkor jól esik neki hallani, hogy pl.18-20 cm.
Általában ilyeneket mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!