Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a fiú utal valamire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fiú utal valamire?

Figyelt kérdés

Voltam felnőtt lovastáborba ott ismertem meg. Eleinte nem nagyon -beszéltünk utána próbáltam kedves lenni segíteni neki kerestem az alkalmat h hasznos legyek de azt természetesnek vette se egy köszi se semmi, ugyanakkor szó nélkül ő is így tett. Akkor tört meg a jég amikor rájöttem h ő is a durvább vicceket szereti mint én amikor kérdezte h iható a kúti víz én meg már ideges voltam h semmibe vész erre aztmondtam próbáld max1 el kevesebben leszünk, erre fel nagyon megnézett féltem h messzire mentem de kitört nevetésbe és leült mellém. Vagy amikor lovagoltunk mindegy milyen sorrendbe voltunk mindig beállt a hátamhoz s ha a pálcával érintettem a lovat már mondja a többieknek h én durván szeretem meg h a pálcát és a kesztyűt biztos a szobámból hoztam utalt a bdsmre. Vajon neki bejön a bdsm? Ha beszéltünk a csapatba valamiről általába mindig kiforgatta amit mondtam úgy állítja h neki van igaza de mások véleményét nem kritizálta. Szerintetek mit akarhat?

Furcsa ez a pálca kesztyű vicce mivel lovas neki ez nem kéne perverz legyen

2021. aug. 13. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki. Épp csak a hajadat nem húzta meg :)
2021. aug. 13. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak évődés, próbál zavarba hozni. Vágj vissza te is hasonló poénokkal, mondd neki hogy ránézésre tipikus rodeós alkat... csak 7 mp-ig bírja, és még odavan magától.
2021. aug. 13. 18:28
 3/7 A kérdező kommentje:
De miért akar zavarba hozni ?
2021. aug. 13. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lássa meddig mehet el veled az utalásaival. Ha zavarba tud hozni, azzal elmondasz magadról pár dolgot, ha élvezed, és nem tud, azzal is meg tud rólad pár dolgot.
2021. aug. 13. 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam semlegesen válaszolni direkt ezért
2021. aug. 13. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Mit szerencsétlenkedtek?:D akarsz tőle valamit? Mert akkor lépj. Ha rlutasít, akkor megkapod a választ a kérdésedre. Elég egyszerű a világ, nem tudom miért kell mindig mindent túlagyalni

N

2021. aug. 13. 19:26
 7/7 Horserider85 ***** válasza:
100%
Attól hogy lovas lehet neki perverz (izgi) a pálca meg a kesztyű a hálószobában. Szerintem bejössz neki. F.
2021. aug. 14. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!