Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Utal valamire, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utal valamire, ha valaki ilyennel viccel? L

Figyelt kérdés

Pl az egyik hogy valaki setal valahova, valaki odafut lerantja a gatyajat es "elvegzi a dolgat".

Ferfi volt aki mondta.

2021. jan. 24. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Arra, hogy retardélt.
2021. jan. 24. 01:15
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezen kivul sok ilyen szexszel kapcsolatos megjegyzest/viccet mond
2021. jan. 24. 01:17
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Valamire biztos utal, csak rohadtul nem mindegy, hogy szerinted mire.

Egyszer volt egy barátnőm, aki folyton azzal jött, hogy (szerinte) "Minden vicc fele igaz."

Szóval amikor fekete humorral operáltam, akkor babagyilkos voltam "félig". Amikor feminista vicceket, akkor gondolom femináci félig, amikor him soviniszta vicceket, akkor meg nőgyűlölő paraszt félig.

Amikor más szexista vicceket, akkor az.

Amikor testvér szexes poént, akkor félig a tesómmal akartam szexelni gondolom, VAGY a féltestvéremmel. Azóta se jöttem rá.

Egyszerűen az agyamra ment. Mindig ezt mondogatta "minden vicc fele igaz".

Nagy fenéket.

Egy időután arra jutottam, hogy ha azzal viccelek, hogy terhes nőt megdugni az hármasnak minősül-e, akkor annak a viccnek melyik fele igaz? A terhes nőt dugnék vagy az, hogy hármasoznék? Vagy most akkor mit is jelent ez a mondása.

Mindegy.

Én kinőttem ezekből a poénokból, ő vele meg már nem beszélek, mert nem értette meg, hogy nem gondolom komolyan.

Az meg, hogy ennél a srácnál mire utal. Hát lehet, hogy abszolút nem arra, amire Te gondolsz. Bármire utalhat. Talán csak gyerek még.

2021. jan. 24. 01:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Boven felnott mar :D
2021. jan. 24. 01:49
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Igen utal, arra hogy bár felnőtt de fejben még kb. egy ötéves gyerek szintjén van. Most komolyan ilyen figuráról akarod tudni bejössz-e neki?
2021. jan. 24. 04:13
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Arra hogy nagyon kell pisálnia.
2021. jan. 24. 05:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Hat
2021. jan. 24. 07:37
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Nekem ha valaki aztmondana hogy elvegzi a dolgat az azt jelentene hogy bokorba szarik nem azt hogy valami szexel kapcsolatos
2021. jan. 24. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!