Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez utalhat valamire, vagy csak úgy nézett engem?
Figyelt kérdés
Az illető meglátta az ablakból hogy jövök, aztán elfordult, aztán visszafordult és addig nézett rám amíg be nem értem teljesen és ki nem mentem a látóterületéből.
L
(Igen, most jutott eszembe kiírni😅)
2020. okt. 11. 00:58
1/8 anonim válasza:
Ilyenek a nyugdíjasok, egész nap nézegetnek ki az ablakon. Unatkoznak.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem nyugger :D
2020. okt. 11. 01:03
3/8 anonim válasza:
Úristen én most izgatott lettem...😲😬
Lehet nézet ki a fejéből, de lehet, hogy el képzelte, hogy bele nyal a csúnyádba.
Majd olvasás óra előtt a hosszú szünetben kérdezd meg tőle!
És mindenképp írd ki mit mondott!
F
7/8 anonim válasza:
Te valami kisebb városban vagy faluban élsz.
Igen, tetszel neki, csak talán nem mer megszólítani.
8/8 A kérdező kommentje:
Miert laknek faluban?
2020. okt. 18. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!