Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szexuális tartalmú álom fura vagy beteges? Utalhat ez valamire? (L)
Nagyon ritkán szokott lenni erotikus töltetű álmom, ezért főleg ezt nem nagyon tudom hova tenni. Az a szitu volt, hogy a tanárom nálunk volt nappaliban, csak ketten voltunk a szobában és valamiről beszélgettünk, nem tiszta már mi volt a téma, de jól elvoltunk. Majd közelebb lépett, mosolygot, megfogta a nyakam és súgott valamit miközben közel hajolt az arcomhoz. Erre sem emlékszem hogy mit pontosan. De nagyon felizgatott és kértem hogy folytassa és szorítsa meg kicsit jobban. Utalhat ez valamire?
18/L
,,Utalhat ez valamire?" - Szerintem jobban jártál volna, ha az Álomfejtés kategóriába írod ki...
Pont annyira utal valamire, mint egy nem szexuális tartalmú álom. Ha azokat nem fejtegeted, akkor ennek a fejtegetésének sincs nagy értelme. Eddig is biztos álmodtál mindenfélét. Csak most mivel a szex gondolata is bejött az életedbe, így az álmaidban is jelen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!