Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton ugyanazzal a szexuális álommal álmodok. Mi miatt lehet?
Mindig ugyanazt álmodom. Bekopogok az egyik férfi tanárom lakásába. Ő megcsókol, és lelök az ágyára. Levetkőzünk mindketten és felteszi azt a kérdést, hogy biztosan akarom-e. Én mindig igennel felelek, ő pedig a nyakamat csókolgatva beteszi a farkát. A dús, sűrű barna hajába beletúrok, és az élvezettől vonaglok alatta.
Már két hete ugyanezt álmodom. Nem tudom mi van velem. Tény, hogy vonzó pasi, de nem hiszem, hogy ez egészséges, és így is, mikor anyám felkeltett én tiszta verejték voltam mindenhol, ami a bugyimon is átütött. Segítsetek!
19 éves budapesti lány
Kedves első válaszoló!
Gondoltam sokkal igényesebb, ha nem a megszokott kérdés utáni jelölést használom, vagyis a nem/kor-t. És nem, nem társat keresek. Nagy felelőtlenségnek tartom az interneten való ismerkedést társkeresés szempontból. Nem ismersz, szóval fontold meg az előítéleteidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!