Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék hogy kinek milyen szexuális élménye volt már (? )
Figyelt kérdés
Német és kört is írjatok ha lehetséges2019. máj. 19. 20:03
1/16 anonim válasza:
megfogtam egy lany segget. tudom, siralmas vagyok. nem/kor
4/16 anonim válasza:
Na ja, habe einpaar gehabt, was möchtest du wissen? Habe Ich mit Zwei Damen gemacht, habe Ich und mein Kompell mit Einer Lady gespielt, aber huh frag mich.. 40 Mann.
5/16 anonim válasza:
Nicht ugri-bugri.Langsam spacierten!
7/16 anonim válasza:
Pero quiero hablar con úna alemana! Jaj bocsánat, am nem tudom miért engem a hochdeutsch nagyon vonz ha egy lány vagy nő szépen beszél németül, akkor akkor nyert ügye van !
9/16 Béla. A Király. válasza:
Egyszer elrángattak egy halott pénz koncertre, a zene nagyon erotikus volt, bäszta a fülemet.
10/16 anonim válasza:
Nummer Acht, du hast richtig verstanden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!