Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi volt a legkulonlegese...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi volt a legkulonlegesebb szexualis elmenye? Kezdem en

Figyelt kérdés
19 voltam amikor atjott hugom baratnoje (16 eves)es hire volt h mekkora rißanc ... iszogattunk en egesz este bokoltam neki meg viccbol a fenekere csaptam , farkamrol viccelodtem stb..de en egy percig segondoltam h lehet belole vmi...majd hugom bealudt es a kiscsaj nekem esett.. mint egy vadmacska azt mondta egesz este erre várt .... es ugy le§zopott mint még elotte senki. Majd egy oriasit du§tunk..elkepeszto volt.es mindez egy 16 eves csajjal...soha nem gondoltam h megtortenhet.. ilyen kulonleges sztorikra vagyok kivancsi . Amik persze igazak mert az enyem is szorol szora az volt . Kirt es nemet is irjatok

2018. aug. 23. 02:39
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Hát hallod... Ha mi is így írunk le egy full unalmas történetet, nem lesz mire kicsapnod a brét.

Amúgy, az egész sztorira ennyit tudok mondani: Ok.

2018. aug. 23. 03:59
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
Kirt, nemet
2018. aug. 23. 05:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
1300- as, körlámpás Ladában , kb 1998- ban egy buli után, éjszaka, mellettem ült egy becsiccsentett csaj... Minden előzmény nélkül úgy leszopott, hogy ordítva cikáztam 90- el az úton..😀😀 Soha többé nem találkoztunk...
2018. aug. 23. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy gyönyörű erdőben sétáltunk az akkori párommal. Valahogy úgy alakult, hogy megkívántuk egymást és mivel észleltük, hogy teljesen üres a hely, egy lélek sincs még 10 km-es körzetben sem, úgy gondoltuk, hogy kipróbáljuk, mint újdonság.

Zajlik az aktus, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy alakot látok körvonalazódni a látóterem perifériájában...

Mit ad isten egy szarvasbika szemébe néztem bele kb. másfél méter távolságból.

Az első reakcióm az volt, hogy mocsok módon, a meglepődés és a félelem keveréke szaladt át az agyamon.

Aztán észrevettem, hogy a szarvas is valami hasonlót élhetett át :D majd végül elszaladt.

Ez olyan 3-4 másodperc alatt lezajlott, de valahogy olyan szexi volt az egész. Úgy értem a természet lágy ölén, egy természetes tevékenységet végezve, megfigyel minket maga a természet.

2018. aug. 23. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Megismertem itt pár éve egy akkor 18 éves szűz lányt, aki leszopott a Duna Pláza mögött, miközben azt kérte, hogy üssem, pofozzam, verjem az arcát, meg amijét érem...
2018. aug. 23. 14:00
 6/10 Synesztro ***** válasza:
59%

17 voltam és délutános gyakornok. az akkori csajom mivel végzett a suliban és az oktatónk jó fej volt megengedte hogy a csajaink bejöjjenek a másik suliba, ahol felújítottunk, beszélgetni kicsit smárolni. Persze szigorúan ennyi. de mi nem bírtunk magunkal és az egyik emeleti vadi új tanári wc be bezárkóztunk amikor még nem voltak átadva. csajom azonnal térd majd belém. épp vadul lovagolt mikor nyílt az ajtó, és hallom hogy a mellettünk lévő piszoárhoz belép az oktatóm vizelni. megdermedtünk, de láttam a csajon hogy szikra gyúlt a szemében, és elkezdett tovább mozogni, szép lassan, majd egyre vadabbul. annyira izgató volt a lebukás veszélye, hogy egymás nyelvét harapva élveztünk el, azt hittem űrsétára küldöm a csajt. valamit meghallhatott az oktató mert rendkívül hosszan volt bent, lehet hogy kicsapta ő is.:D

a másik sztori pár évvel később. 4en mnetünk fel késő este pestre a bátyámért, aki kamionozik de nem tudott hogy hazajönni a telephelyről. apám anyám elöl mi hátul a csajommal. a csajom álmos volt belehajolt az ölembe. anyám is elaludt apám vezetett. egyszer csak érzem hpgy jó meleg érzés áraszt el alul. a csaj elkezdett sz.pni.de olyan vadul, hogy alig bírtam hang nélkül. egyszer apám hátraszól fiam asszonyod alszik? mondom igen épp sz ölemben. nem szólt többet, a csaj totál nyelt mindent, sőt annyira felizgatta hogy miután odaértünk még csomót kellett várni, de volt egy erdős rész. nem érdekelt minket mér sem a hideg, sőt ha kamerázva lett volna az sem csaj a fának, letolta én meg előkaptam,és ami rá fért. csoda hogy nem dőlt ki a fa. főút mellettünk 5m re apámék úgy 7re. eszméletlen izgi volt. ejj a régi szép idők;D

2018. aug. 24. 10:36
 7/10 Bummer ***** válasza:
81%

Nekem az egyik legérdekesebb élményem az lehet manapság nem szokatlan de 18 éve az volt. Egy disco-ba korombeli csajjal flörtöltünk, táncoltunk, aztán nagy smárolás lett. A disco kis termébe voltunk ami alig volt világítva, az emberek meg tömötten ugrálgattak, az egyik szélénél meg sorfal stílusban a terem közepe felé fordulva rángatóztak. Nagy hévvel a sarokban a falhoz nyomtam a csajt, nyúlkáltam, a csaj meg egyszer csak fogta magát, leguggolt és abban a pillanatban úgy lecumizott, csak úgy néztem. Eléggé meglepett.

Többet nem találkoztunk, de felejteni nem fogom.

35F

2018. aug. 24. 10:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyik reggel megszólalt az ébresztő. Elkezdtem panadzkodni a páromnak, hogy ki vagyok éhezve. Erre nekem ugrott, elkezdett nyalni, de én nem akartam, mert nem volt idő, meg féltem, hogy a gyerekek átjönnrk. De ő erőszskos volt, m
2018. aug. 24. 12:21
 9/10 anonim ***** válasza:
meg erősebb, gondoltam kicsit hagyom magam, és később valahogy kiszabadulok. A következő másodpercben akkorát élveztem, mint az állat.
2018. aug. 24. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Pincészet, borkóstoló, melynek alkalmából egy engem derékig takaró hordó mögött szopott le a csaj. Később mesélték, hogy időnként igencsak furcsa arckifejezést láttak rajtam.
2018. aug. 25. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!