Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idők folyamán mennyire normális, hogy változik az emberek szexuális vágya akár egy párkapcsolatban?
Ti is tapasztaltatok ilyet, hogy új dolgokra kezdtetek el vágyni?
Esetleg a párotok? Hogy fogadta a másik? Kiptóbáltátok?
Leírnátok részletesen ezeket a vágyaitokat?
Arra vagyok főként kíváncsi másnál is előjöttek e olyan dolgok amikre eddig nem is gondolt vagy nem is tudta, hogy mennyire izgatja.
Nem vagyok párkapcsolatban, és változnak a vágyaim és sokszor jönnek új dolgok vagy csak szimplán feltörnek elfeledettnek hitt gondolatok.
Az egyik legújabb ilyen elképzelésem vagy úgymond vágyam amit még nem éltem meg, de nagyon ki szeretném próbálni az, hogy (nem tudom van-e külön elnevezése ennek a dolognak) amolyan "kellemes kínzást" éljek át. Ez alatt arra gondolok, hogy akár a kéz kibilincselése és a lány pedig úgy mozog a farkamnál, hogy nem történik egy ideig behatolás. A puncijával ráül és oda vissza mozog rajta, közben simogatja és csak húzza az időt és úgymond "megkínoz", hogy a puncijához dörzsöli és mégsem tehetem be. Közben néha áttérne arra, hogy csak kézzel vagy a lábával simogass és közben ráülne az arcomra. Ezek sorozatát csinálni ameddig csak bírom és fel nem robbanok, hogy ne élvezzek el és a legvégén pedig, mikor már épp csak pár másodperc van hátra akkor történne az, hogy ráül és benne élvezhetek el. (Bár ez utóbbi nem feltétlen fontos és nyilván csak fogamzásgátló mellett működne, de fantáziaként élvezetes számomra.) Az én elélvezésem után sem lenne vége a dolognak és lenne pár ötletem, hogy mivel lehetne folytatni, de szerintem azok már túlzottan meredek gondolatok, hogy leírjam.
A másik ilyen újabb gondolatom pedig, amiről már tettem ki ide egy kérdést is, de csak névtelenül mivel nem igazán gondoltam azt, hogy normális ilyesmire vágyni és azt, hogy bárki pozitívan fogadja. Itt lényegében arról van szó, hogy szeretném szex közben, vagy előtt vagy után orális szexnél a puncit úgy csókolgatni, mintha a csók szájra történne. A legjobb az lenne, ha úgymond az előzőhöz hasonlóan elfeküdnék az ágyon és szám fölé térdelne a lány, úgy hogy közben tudja húzni a hajam én pedig egy hosszú csókot adnék a puncijára közben pedig a kezeimmel a derekát, vagy a mellét simogatnám.
A harmadik ilyen ami az utóbbi időbe került elő pedig az, ha például úgy kezdődik a szex, hogy orálisan kényeztetjük egymást akkor szimplán elélvezni pár perc alatt a lány testére ami lehet akár a hasa, akár a melle vagy szimplán arcra és utána 1-2 perc elteltével folytatni a szexet úgy, hogy nem töröltük le az előző élvezés eredményét. (Nem gondolnám, hogy bármi megalázó lenne az arcra élvezésben és nem is szeretnék ezzel kapcsolatban megszólásokat kapni.)
Ezeket a dolgokat még nem sikerült megélnem. Én sem vagyok már tini. Ezekben amiket leírtam véleményem szerint nincs benne úgymond semmi különleges vagy extra dolog mégis eszembe sem jutott eddig ilyesmi. Lehet, hogy némelyik más számára betegesnek tűnhet, de nem vagyunk egyformák.
Sajnos azt tapasztaltam hogy idővel egyre vadabb vagyaim voltak,vannak és jobban felizgat valami perverzebb dolog!
40+ ff.
Nekem változtak. Egyre felszabadultabb vagyok, egyre intenzívebben élem meg a szexualitást, intenzívebben, mint tízen- vagy huszonévesen és igen, vágyom újabb, másabb dolgokra. Egyébként hosszú évek óta tartó párkapcsolatban élek, ahol természetesen a párom is vevő az új dolgokra. :)
31N
Változhat, miért ne?
Amíg nem ismertem eléggé magam és a vágyaim, addig sokkal többet változott, mostanra ez úgymond beállt. Egészségesnek tartom a szexuális felfogásom, még ha egy picit perverz is, csak is a jó értelemben.
Egyébként meg partnerfüggő. Közhely, de nyilván olyan párra vágyik valaki, akinek hasonló a beállítottsága. Tapasztalataim szerint ezt megtalálni nem egyszerű, de nem is lehetetlen.
Jómagam nyitott vagyok a nő rajtam és a szokásaimon kívűl eső érdeklődési területeire, de mint írtam, egy egészséges szintig. Mint mindenben, ebben is a mérték és az egyensúly a lényeg.
Mondok erre egy személyes példát: Az egyik párom anál kedvelő volt. Szerette volna kipróbálni, aminek én eleget tettem. Aztán egyre többször szerette volna... Mivel én nem vagyok olyan nagy rajongója ezen műfajnak, vége lett a négy éves kapcsolatnak. Nem illettünk össze szexuális felfogásban.
Vagy ha én nem vagyok oda a bdsm meg hasonszőrű területért, ő meg igen, lehet, hogy valamit engednék (mondjuk egy bilincs, ha erre vágyna), másra azonban nemet mondanék (tessék szétnézni a válaszadók igényei közt).
Az alapjáratom már szerintem nem fog változni az éveim során, de ahogy a jó ételt is a fűszerek teszik mégjobbá, ugyan így vélekedek a szexről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!