Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyenge szexuális adottsággal van esélyem a nőknél?
Figyelt kérdés
Kicsi a péniszem és nagyon hamar elélvezek önkielégítés során is. Ez miatt nem merek a nők felé komolyabban közeledni. Ettől rendes fickó vagyok és nem is vagyok ronda. Sajnos egy rossz tulajdonságom átlag feletti kinézetű barátnőt szeretnék. Van esélyem vagy ez miatt meg leszek csalva, netán kinevetve? F/242018. aug. 20. 22:54
1/14 anonim válasza:
A randiig sem fogsz eljutni, nem hogy a szexig.
3/14 anonim válasza:
Átlag felettire senkinek nincs esélye 😂
4/14 A kérdező kommentje:
Akkor szűz leszek 60 évesen is, mert nekem átlagos nem kell :(
2018. aug. 20. 23:21
5/14 A kérdező kommentje:
80kg létemre nem ezért nyomok fekve 130kgot. Arról nem tehetek, hogy kicsi a kuki :(
2018. aug. 20. 23:25
6/14 A kérdező kommentje:
15 cm, de a 184 cm-hez ez nagyon vicces méret itt a gyakorin nem győzöm olvasni: előző pasimnak 27 cm volt... 14 éves vagyok és a farkam 16 cm. A nők pedig legalább 1-2 órákat szexelnek? Én 20 perctől életemben nem birtam többet verni. Ez már az ítéletnapja!
2018. aug. 20. 23:47
7/14 anonim válasza:
Azért szerintem nem olyan vészes a dolog, mint amilyennek beállítod:D 20perc az nem sok, de nem is olyan kevés, sokan még 10-et sem bírnak. Gondolj bele milyen lehet annak akinek 10cm,vagy annál kisebb a pénisze. Az a 27 centi is egy "picit" túlzásnak tűnik.:D 15 centi szerintem nem annyira kicsi, mint amilyennek te gondolod.
8/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy NEKED mi számít átlag felettinek! Nekem pl. a haverok azzal szívják a vérem, hogy amilyen nők nekem bejönnek, már háremem lehetne, mert rajtam kívül nem fanyalodna rájuk senki, de nekem nagyon bejönnek. :D
9/14 he84 válasza:
Dehogy kicsi a 15 cm-es! Inkább átlagos. És bármekkora is, ha ügyesen bánsz vele és fejlődsz a dologban, akkor minden oké lesz. Na meg jó orállal is ellensúlyozhatja az, akinek tényleg kicsi, ám a tied nem kicsi. Na meg a nők hüvelye is más, van akinek kisebb és rugalmatlanabb, van akinek nagyobb és rugalmasabb. Egy normális nő nem a péniszed mérete miatt jön össze veled, hanem a személyed miatt. Ne becsüld alá magad ennyire. Ám hogyha nem adsz lejjebb a nő ideálodból, hogy te csakis átlag felettit, legjobbat akarsz, akkor viszont nagyon kicsi esélyed van barátnőre, hidd el. Ráadásul sok nagyon szép nő belső tulajdonságait tekintve nem értékes és a belső fontosabb egy szép külsőhöz képest. A belső, a viselkedés és a kisugárzás fontosabb. Hiába szép valaki, ha nem tudsz vele jól meglenni, vagy csak nehezen és esetleg alig tudtok beszélgetni, vagy akármi. Na meg felszínesek is általában, könnyen ítélnek külső alapján, bár szerintem sajnos némiképp te is, ami nem helyes. Persze van pár kivétel a szebbek között is, tudom hogy nem mindenki olyan. Esetleg az fogja lejjebb vinni ezt nálad, ha majd beleszeretsz egy átlagos, vagy akörüli nőbe, vagy ha valóban komolyan elgondolkozol ezeken.
10/14 anonim válasza:
És milyen az az átlag fölötti nő, és mind ehehz te hogy nézel ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!