Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyenge szexuális adottsággal van esélyem a nőknél?
Figyelt kérdés
Kicsi a péniszem és nagyon hamar elélvezek önkielégítés során is. Ez miatt nem merek a nők felé komolyabban közeledni. Ettől rendes fickó vagyok és nem is vagyok ronda. Sajnos egy rossz tulajdonságom átlag feletti kinézetű barátnőt szeretnék. Van esélyem vagy ez miatt meg leszek csalva, netán kinevetve? F/242018. aug. 20. 22:54
11/14 anonim válasza:
A 15 cm nem kicsi.... Az emberek nagyon el vannak tevedve...
Ha ehhez még agyad is van, akkor főnyeremény.
12/14 he84 válasza:
Elmondásából utalva dolgokra szerintem a kérdező átlagos lehet, vagy akörüli. Remélem az előző válaszomat átgondolja és esetleg ráébred dolgokra, megért dolgokat idővel.
13/14 anonim válasza:
Jóbarát! Kevesebbet foglalkozz a méreteddel, mert sokan élnek boldogan 15 alatt!
Hogy milyen magasra teszed a lécet, a te dolgod, de a tanácsom; kicsit engedj belőle. Az átlag feletti kinézet nem biztos, hogy normális jellemet is takar, de ebben is vannak kivételek persze.
Még egy! Egyik barátom is szinte ugyan ezeket produkálta fiatalként méretben és igényekben. Most pedig ott tart, hogy még mindig nem nősült meg, az aktuális barátnője egy 140 kg körüli, randaság. Igenis, van középút! Meg kell találni az optimális egyensúlyt.
14/14 anonymousreview60 válasza:
Van többféle művaginám is. Használtam is őket. Kedvencem a Fleshlight Stamina Training Unit. Igyekeztem minél jobban késleltetni a magömlést. Az eredmény nem volt meggyőző. A barátnőmmel fura módon sokkal tovább bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!