Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2 éve élek szexuális életet...

2 éve élek szexuális életet ugyanazzal a partnerrel. Még sose sikerült elmenni közben nekem (lány vagyok). Hallottam, hogy van vmi erre való torna, de hogyan is kell csinálni? 19L

Figyelt kérdés
A nevére már nem emlékszem sajnos. Ha erősítsem vele a hüvelyi izmokat, tényleg sikerülhet elmenni majd? Hogyan kell ezt a tornát végezni?

2015. szept. 24. 00:25
1 2
 1/13 anonim válasza:
0%
Vagy masztiz...
2015. szept. 24. 00:31
 2/13 anonim ***** válasza:
A Kriston intimtornára gondolsz? Megpróbálhatod, de nem biztos, hogy ettől majd lesz orgazmusod. Sokszor pszichés oka van a frigiditásnak, vagy kevés az előjáték. Ritka az a nő, aki előjáték nélkül, pusztán az aktustól elélvez.
2015. szept. 24. 00:35
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább pszichés oka van, nem fizikai.

Maszti közben el tudsz élvezni? Ha igen, akkor kérd meg barátodat, hogy idő sürgetés nélkül kényeztessen, hogy ne görcsölj rá. Ha magadat sem tudod kielégíteni, akkor nagyobb gond van. Volt egyáltalán orgazmusod? Ezekről nem írtál.

2015. szept. 24. 01:00
 4/13 A kérdező kommentje:

Hüvelyi orgazmusom masztitól sem lesz, hiába ujjazom vagy simogatom magamat belül, semmit nem érzek, pedig több ponton is próbáltam. Csiklói orgazmus könnyen van, azzal nincs baj.

Szoktam masztizni.

2015. szept. 24. 09:52
 5/13 anonim válasza:
Nem minden nő tud elmenni ezzel ugye tisztában vagy? Ennek lehet testi oka vagy csak simán nő vagy és a férfi részed nem fejlődött
2015. szept. 24. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 32 éves vagyok és életemben először 28 évesen volt hüvelyi orgazmusom, pedig 16 éves óta volt szexuális életem, és mindig hosszútávú kapcsolataim voltak. Egyszerűen partnerfüggő és meg is kell rá érni. Nekem a legjobb amikor a párom van felül és nagyon szorosan hozzámsimul, és lassú mozdulatokat tesz. Vad szex közben, ahogy a (főleg az ilyen fiatal) srácok szeretik, nekem sosem ment.

Majd lesz, ne görcsölj rá, akkor sem ha nem, vagy nem az aktuális pároddal. Illetve beszéljetek erről. A szexnek az legyen a célja, hogy elmenjetek, hanem hogy felfedezzétek egymást. Ha ez a fontosabb, akkor előbb-utóbb jönni fog ;)

2015. szept. 24. 18:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem minden nő képes erre, ezért kérdezem, hogy lehet-e vmi tornával "fejleszteni" esetleg. Remélem,egyszer sikerülni fog. Köszönöm a válaszokat :)
2015. szept. 24. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:

#6-tal egyetértek. Vad szextől soha nem ment nekem sem. Néha az is jó, de nem orgazmust ad, hanem csak jól esik.

Nekem akkor van hüvelyi orgazmusom, ha nem kell sietni, hanem eltudok lazulni.

Írtad, hogy csiklóval sikerül. Kezdj el kísérletezni magadon, szerezz be egy vibrit, és te vagy a barátod izgassa a csiklód, és utána nagyon finoman mehet a vibri. Kis türelemmel el fog jönni az a pont, hogy a csikló közvetlen ingerlését át lehet helyezni a hüvelyre. Ehhez te kellesz vagy egy nagyon türelmes barát. Nagyon gyakori egyébként, hogy csak csikló izgatással tud egy nő elmenni, de lehet tréningezni, ha ez neked fontos.

2015. szept. 24. 21:37
 9/13 anonim ***** válasza:
A Kriston torna állítólag erre is jó.:-) Neten is találsz gyakorlatokat, bár állítólag jobb, ha igazolt trénerhez mész. Lehet kapni hüvelygolyókat is, amik szintén a gát- és hüvelyi izmokat erősítik (nem ugyanaz, mint a gésagolyó, bár hasonló:-))
2015. szept. 24. 21:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahhoz nem kell semmi csak egy olyan pasi aki ki akar elégíteni!

Ujjazás, és nyalás a titka!

2015. szept. 24. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!