Megrázott az áram de túléltem, ez utalhat valamire?
Figyelt kérdés
Úgy és olyan szituban történt hogy nem kellett volna túlélnem. Szereltem a konnektort mert azt hittem lekapcsoltam a biztit amit meg is tettem csak nem azt a szobát kapcsolta le..2020. szept. 17. 22:16
1/16 anonim válasza:
Ha mást nem is, annyit biztos, hogy most az egyszer mázlid volt, de légy körül tekintőbb, mert nem biztos, hogy másodszor is az lesz...
2/16 Grimfox válasza:
A hálózati feszültség nem öl meg olyan gyorsan, és biztosan. Engem úgy rázott meg hálózati áram, hogy a tarkómra ömlő vízen keresztül. Végig le a bal térdemig. Át az agyamon, a szívemen, és még a bőrömön is végig, de csak egy kis égési sebet okozott a térdemen, ott ahol kiment. Ahhoz, hogy belehalj, sokáig kell áram alatt maradnod, vagy magasabb feszültségre, és áramerősségre van szükség, mint a hálózati. Ettől függetlenül még életveszélyes a hálózati is, csak egy áramütésbe nem olyan nagy valószínűséggel halsz bele, mint azt általában az ember gondolja.
3/16 anonim válasza:
Őrülj neki igyál meg egy sört .
4/16 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy kontár vagy és szerecsére mázlista. Ez a második szuletesnapod.
5/16 anonim válasza:
Van aki a villámcsapást és úlélte pedig az sokkal durvább ennél. Nem jelent ez semmit
6/16 anonim válasza:
Még egy patkánynak ia van esélye túlélni, nem vagy superman, és ne próbáld ki a golyóállóságot sem.
Élvezd az életet.
7/16 anonim válasza:
IGEN, jelent!
Azt jelenti, hogy meggondolatlan, mindenhez értőnek képzeled magad.
.
"azt hittem lekapcsoltam"
Hinni a kocsmában kell (azt hiszem, megiszom még egy felest), a templomba hittel kell menni.
A fenti két eseten kívül nem hit kell, hanem a TUDÁS, annak alapja pedig a meggyőződés.
.
Szerencséd, hogy csak megrázott, de nem ütött meg.
9/16 anonim válasza:
Jó "vezetői" képességeid vannak :DDD
10/16 anonim válasza:
24 órának el kell telnie hogy azt mondhasd: túlélted
Amúgy van aki jól bírja. Engem már vagy 10x rázott meg és 2x brutálisan aztán egy kis rosszullét után semmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!