Kire utalhat a nyirkai jóslat úgy mint a zenélő sivatagok tigrise?
A kérdés Komoly és politika illetve provokáció mentes.
A politika és a józan ész hanyagolása mellett nekem ez az öt tünik esélyesnek.
1.szálasi ference:örmény származású(ahol van sivatag),magyarokért harcoló,bátor ember volt.
2.orbán viktor: magyarországon is van sivatagos rész,a politikába harcol a magyar érdekekért.
3.jézus:magyar származású,izraeli sivatagban felnövö,vallás harcot folytat a gonosz ellen.
4.luke skywalker:a tatooin bolygó sivatagos és a legendák szerint a sivatag néha zeneszerű hangokat hallat,harcol a szabadságért az új köztársaság élén.(tudom hülyeség,de ki tudja)
5.egy még még nem született személy vagy már megszületett de még nem emelkedett ki a tömegből.
Önök szerint melyikük az?
Vagy van más aki önök szerint esélyes?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kedves Orbán Admirális úr!
Kérdését olvasva erős késztetést éreztem elnevetni magam de ahogy tovább görgettem megvilágították zseniális sorai az igazságot. Az igazság mindig odaát van, Luke Skywalker lehetett az a férfi akiről ez a frappáns jóslat szólt.
Ui:
Habár nem tudom hova tenni a zenélő sivatagokat mert ilyenek csak akkor léteznének ha Las Vegas növekedni kezdene és más sivatagok is követnék fülbemászó példáját.
Tisztelettel.
Köszönöm a válaszát.
A nyirkai jóslat jóslatok a magyar történelemről,a legtöbb már megvalósult de a kiválasztott még nem lépett színre,ezért kérdem
Nem troll kérdés,ha az lenne a humorba írtam volna.
Egy Kínai ember hogy fog rajtunk,magyarokon segíteni?
"Ekkor a magyarok istene őrül állítja a zenélő sivatagok tigrisét, és böcsületes alkuval visszakerül, ami visszajár."...
Ez már a nagy mészárlást követő fordulat lesz,hogy a határainkat megvédje egy nagyhatalom,akinek érdekében áll és nemcsak gazdaságilag..Kína az egyetlen ilyen ráadásul a bricsben az oroszok mellett áll...az unió felbomlik max. 2021-ben de már jövőre ígérik,egyesek szerint eddig tart a jóslat..
A selyemút vége is itt van Kína pedig politikáját tekintve inkább védelmező semmint agresszor...a valódi szakrális hatalom védjegye a tigris pedig ennek a szimbóluma..
" A humor rejtélyeinek kutatói többnyire csak egész egyszerűen és tömören vetik fel a kérdést: például mi a nevetés? Milyen inger hatására nevetünk? stb. ”
– A nevetés és a humor pszichológiája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!