Ti mit tennétek a hátralevő időtökben, ha tudnátok mikor haltok meg?
A helyzet az, hogy van egy eléggé furcsa képességem. Megálmodom, vagy megérzem ha meg fog halni valaki a környezetemben. Eddig 15 ilyen megérzésem volt, soha nem tévedtem, mindig meghaltak azok az emberek akikről megéreztem,hogy elmennek, pár nappal az álmom/megérzésem után ( sőt volt rá példa, hogy még aznap) szóval..
Legutóbb a saját halálomat láttam, csak annyi különbséggel, hogy a sajátomét nem pár nappal, hanem 7 évvel előtte. Szóval ha eddig mindenkinél bejött a megérzésem, akkor miért saját magamnál tévednék? ( bár azt nem tudom a sajátom miért láttam ennyire előre) Nem félek a haláltól, igazából sosem akartam sokáig élni, és hiszek benne, hogy odaát valami jobb várhat. De ti mégis mivel töltenétek a hátralevő időtöket, ha tudnátok, hogy 30 éves korotok előtt meghaltok??
Honnan tudod megállapítani, hogy pont 7 év múlva lesz ? Amúgy hogy fogsz meghalni ? :D
Én szerintem utazgatnék, meg készítenék bakancs listát hogy mi az amit mindenképpen ki szeretnék próbálni a hátralévő 7 év alatt.
Mesélnél még erről a "képességedről "?
"De ti mégis mivel töltenétek a hátralevő időtöket, ha tudnátok, hogy 30 éves korotok előtt meghaltok??"
Énekléssel zeneszerzéssel, csatlakoznék a 28-asok klubjába.
Én is előre tudom mások halálát, még úgy is, hogy nem kerülök velük kapcsolatban. Tehát...
1-es válaszíró: 6 év múlva fog meghalni egy közlekedési balesetben. Kár érte.
2-es válaszíró: 15 év múlva fog meghalni, el fogja gázolni egy jégkrémes kocsi. Részvétem!
3-as válaszíró: Terrorizmus áldozata lesz 9 év múlva. Magyarországon ez lesz az első, tulajdonképpen rajta kívül 34 áldozat lesz. Ez van.
4-es válaszíró: Egy aszteroida áldozata lesz 13 év múlva. Még a hírekben is mutatni fogják. Pár ismerőse csak azért fog interjút adni, hogy bekerüljön a tévében
5-ös válaszíró: Rég halott.
7-os válaszíró: 106 év múlva fog meghalni, mivel egy olyan betegségben fog szenvedni, amit csak 43 év múlva tudnak csak gyógyítani szóval addig le fogják fagyasztani.
"Ti mit txennétek a hátralevő időtökben, ha tudnátok mikor haltok meg?"
Mindent kipróbálnék és nevetve várnám a halált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!