Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha a párom 3. Találkozásná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a párom 3. Találkozásnál szexelni akart?

Figyelt kérdés
1 hete vagyunk együtt. Ez az első találkozásunk kettesben de előtte találkoztunk már de akkor még nem voltunk együtt és akkor nem kettesbe találkoztunk. Nagyon felizgult egy csók miatt, megmondtam neki hogy nem akarok szexelni és megkérdezte hogy akkor megujjazhat-e mondtam hogy nem. Utána pedig békén hagyott ezzel és beszélgettünk. Állítása szerint szeret engem és nem csak szexelni akar de kíván engem. Én is kívánom őt még sem akartam lefeküdni vele ilyen hamar. Lehet ebből még normális kapcsolat vagy biztos hogy csak a szexre megy?:/ bízom benne de mivel friss kapcsolat így nem tudom hogy mit tegyek:/ szeretnék vele szexelni mert én is nagyon kívánom őt de nem akarok könnyű prédának látszani:/

2022. jan. 10. 21:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%
Oké kérdező:) vedd el, ami kell a sráctól , anyagilag és fizikailag is. Használd ki:) Ha esetleg a srác másnap lelép, véletlenül se sírjál:) Ha rosszul ujjaz, akkor térj át a következő kuncsaftra:) Ha jó a szex és megnyered a lottó ötöst, akkor lehet, hogy egy elvesznek feleségül. Szorítok! :)
2022. jan. 11. 16:31
 32/35 anonim ***** válasza:
91%

Én pedig azt mondom, hogy hallgass saját magadra, és ne ránk!

Ha szeretnél 1 alkalomra lefeküdni vele tedd azt, ha 3. alkalommal akkor azt, ha pedig 3 hónap múlva akkor pedig azt. Semmi más tanácsot nem kapsz tőlem, mivel bármelyiket választod is bárhogyan elsülhet, nem látsz a jövőbe! Egy biztos, nem biztosíték semmire bármeddig húzod is.

2022. jan. 11. 16:40
 33/35 anonim ***** válasza:
80%

Önmagában nem biztosíték, de

1. Jobban megismeri a másikat, van egyfajta mérés.

2. Amiért dolgozni kell és nem ingyen kapunk, az értékesebb. (Kognitív disszonancia)

3. Egy férfi persze hogy minél hamarabb le akar fektetni, így működnek az ösztönök :) De ne feledd, neked van több vesztenivalód érzelmileg és fizikailag is! Előbb mérj, utána dönts.

2022. jan. 11. 17:20
 34/35 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egy normális átlagos érzelmi alapu kapcsolatban nincs szükség ilyen gyors szexuális közeledésre. És normális lelkivilágú emberek, nem is tudnak ilyen gyorsan ennyire intim viszonyba kerülni, egymással, hanem hetekre, honapokra van szükségük. Legfeljebb csak a szociópaták tudnak ilyen fesztelenek, gátlástalanok lenni.
2022. jan. 14. 19:00
 35/35 anonim ***** válasza:
91%
Úgy mondjátok ezt a korán lefekvős dolgot mintha baj lenne. Én feküdtem már le pár hónap beszélgetés után második vagy harmadik személyes találkozón valakivel úgy, hogy kapcsolat lett belőle, meg úgy is hogy többet nem kerestük a másikat. Egyiket se bántam meg. Ha valaki nem akar többet vagy el akar hagyni akkor akkor is megteszi ha varatod 3-4 hónapig. Nem a szex miatt fog. Aki tényleg olyan férfi hogy csak szexre kell neki a nő, azt meg kis figyeléssel ki lehet szűrni.. Normális férfi nem fog kevesebbre tartani egy nőt azért mert mint minden emberi lény, a nő is vágyik az intimitásra, szexre stb. Aki emiatt lenézi a másikat az letagadta valahol a 18. században gondolkodásban, de minimum nagyon korlátolt.
2022. jan. 15. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!